Life

Victorina de la Chefi la Cuțite, acuzații grave pentru Elena Matei: „M-am simțit un nimeni.” Imaginile nedifuzate la Antena 1

Victorina de la Chefi la Cuțite a făcut acuzații grave pentru Elena Matei. Rusoaica a explicat totul pe rețelele de socializare.
19.06.2021 | 16:20
Victorina de la Chefi la Cutite acuzatii grave pentru Elena Matei Mam simtit un nimeni Imaginile nedifuzate la Antena 1
ADVERTISEMENT

Victorina Matveev de la Chefi la Cuțite i-a adus acuzații grave Elenei Matei, fosta ei coechipieră. Rusoaica a fost criticată de internauți pentru că a gătit în echipa Narcisei Birjaru în finală.

Fosta concurentă a lui Sorin Bontea le-a explicat urmăritorilor ce s-a întâmplat, de fapt, în spatele camerelor. Victorina a declarat că a simțit mai multă apreciere din partea echipei mov și de aceea a acceptat să gătească pentru Narcisa.

ADVERTISEMENT

Victorina de la Chefi la Cuțite, acuzații grave pentru Elena Matei: „M-am simțit un nimeni.” Imaginile nedifuzate la Antena 1

Victorina Matveev a fost eliminată de la Chefi la Cuțite în urma ultimului duel, alături de Dorin Voiasciuc. Concurenta de origine rusă a gătit în echipa Narcisei în finală și nu în cea verde, din care a făcut parte.

Faptul că nu a gătit alături de Elena Matei i-a adus multe critici din partea internauților. Fosta concurentă a lui Sorin Bontea a răbufnit și a explicat cum au stat, de fapt, lucrurile.

ADVERTISEMENT

După ce un internaut i-a spus că are un „caracter 0, în rest ok”, Victorina i-a explicat acestuia că la televizor nu se difuzează chiar totul.

Elena Matei i-a spus în pauză că nu o va alege să gătească pentru ea în finală, moment în care Victorina s-a simțit „ca un nimeni”. 

ADVERTISEMENT

„Probabil nu ați înțeles că la TV nu se difuzează pas cu pas, dar echipa mea și-a bătut joc de un suflet bun…

Și atunci când Elena, în pauză, mi-a spus verde în față că nu mă va alege la ea în echipă, atunci m-am simțit un nimeni pe pământ…

ADVERTISEMENT

Și în momentul când m-a luat mov mi-am zis că o să o fac să câștige cu cel mai bun desert”, a scris aceasta pe Instagram, în secțiunea de comentarii.

Victorina Matveev, acuzații grave la adresa Elenei Matei
Victorina Matveev, acuzații grave la adresa Elenei Matei. Sursa foto: Instagram

Pe de altă parte, au existat și multe comentarii pozitive la adresa Victorinei. Fanii au apreciat-o pentru corectitudinea de care a dat dovadă de-a lungul show-ului culinar.

În final, contribuția Victorinei a fost de mare ajutor pentru Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu, care a câștigat sezonul 9 Chefi la Cuțite. Elena Matei și Cătălin Amarandei s-au luptat cu ea pentru marele premiu.

ADVERTISEMENT