News

Video. Băiat de 12 ani, surprins în timp ce conducea un BMW pe străzile din Suceava

Un băiat de 12 ani a fost filmat în timp ce conducea un BMW, pe străzile din Suceava. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.
28.03.2024 | 17:29
Video Baiat de 12 ani surprins in timp ce conducea un BMW pe strazile din Suceava
Băiat de 12 ani, surprins în timp ce conducea un BMW pe străzile din Suceava. colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un băiat de 12 ani a fost filmat în timp ce conducea un BMW, pe străzile dintr-o localitate aflată în județul Suceava. Scenele incredibile au fost surprinse de o cameră de bord a unui alt participant la trafic.

Băiat de 12 ani, filmat în timp ce conducea un BMW

Ba chiar, în BMW se afla și un adult, stând în dreapta minorului în toată această perioadă. Șoferul care se deplasa în spatele autoturismului cu pricina a observat că, la un moment dat, cel care se mergea în fața sa a frânat brusc.

ADVERTISEMENT

Șocat, omul a observat că de la volan coboară un copil. În același timp, de pe scaunul din dreapta șoferului s-a dat jos un adult, care a făcut schimb de locuri cu minorul. Ulterior, martorul la întreaga scenă a publicat imaginile video pe o rețea de socializare.

După apariția incidentului în spațiul public, polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetări. Potrivit oamenilor legii, evenimentul a avut loc pe 21 martie, pe strada Gării, din localitatea Verești.

ADVERTISEMENT

Atât minorul de 12 ani, cât și adultul care îl însoțea, în vârstă de 22 de ani, au fost identificați. „Un autoturism marca BMW, de culoare gri, a oprit brusc în fața altei mașini, iar atât de la volanul autoturismului cât și de pe locul din dreapta față au coborât două persoane de sex masculin care și-au inversat locurile”, au transmis polițiștii, potrivit presei locale.

Oamenii legii au deschis dosar penal

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că autoturismul BMW aparține unei femei de 33 de ani, din localitatea Verești. Tânărul de 22 de ani care îl însoțea pe minor deține permis de conducere valabil.

ADVERTISEMENT

S-a stabilit că de la volanul BMW-ului „a coborât S. Elis-Emanuel, în vârstă de 12 ani, ar în locul său la volan a urcat numitul S. Cain,de 22 ani, ambii cu domiciliul în satul Hancea, tânărul de 22 de ani având permis de conducere valabil”.

Polițiștii din Suceava au deschis dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Urmează să se afle, cu exactitate, în ce împrejurări a avut loc acest incident.

ADVERTISEMENT

Un incident similar a avut loc, în luna februarie a anului trecut, în Cluj. Un copil de 10 ani a fost surprins la volanul unei mașini, în timp ce efectua anumite manevre, în parcarea unui bloc. Și în acest caz a fost deschis dosar penal.

ADVERTISEMENT
Tags: