News

Video. Clipe de groază pentru o şoferiţă aflată în maşină cu doi copii mici. Un individ a atacat-o în trafic, cu cuţitul

O femeie cu doi copii mici în mașină a fost atacată cu cuțitul de un șofer nervos. Victimele au trăit clipe de groază până au reușit să fugă
05.03.2024 | 15:45
Video Clipe de groaza pentru o soferita aflata in masina cu doi copii mici Un individ a atacato in trafic cu cutitul
Incident șocant în traficul din Ploiești. Mamă și copii, victime ale unui agresor înarmat. Sursa foto: Colaj foto / Captură video / YouTube / Ziarul de Ploiești
ADVERTISEMENT

În timp ce conducea un autoturism, o femeie a fost asaltată de către un individ înarmat cu un cuţit, acesta vandalizând capota maşinii. În încercarea disperată de a scăpa de pericol, femeia, avându-i alături pe cei doi copii mici în maşină, a fost nevoită să manevreze cu spatele.

Femeie atacată cu un cuțit în trafic

Conform declaraţiilor poliţiştilor, agresorul a fost identificat şi, din cauza comportamentului incoerent, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc pe bulevardul Republicii din Ploieşti, una dintre cele mai aglomerate artere din oraş. Imaginile distribuite pe internet ilustrează momentul în care un individ, ignorând semnalele de avertizare ale altor şoferi, s-a postat în faţa unui vehicul şi a vandalizat capota acestuia cu un cuţit.

Încercând cu disperare să scape de agresor, femeia de la volan a încercat să meargă cu spatele, iar bărbatul a continuat să o urmărească şi să distrugă maşina.

ADVERTISEMENT

„Mami, ce voia? Dă-te în spat”e, mama! Ce are nebunul ăla?”, se poate auzi unul dintre copiii prezenţi în automobil. Din sens opus, un pieton a intervenit, permiţând femeii să se elibereze.

Ce a transmis poliția

Poliţia Prahova a anunţat că agresorul a fost identificat, iar la momentul prinderii acesta prezenta un comportament incoerent în vorbire. De asemenea, la percheziţia corporală nu s-au găsit obiecte periculoase sau bunuri ilegale.

ADVERTISEMENT

„La data de 4 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 de poliţie Ploieşti s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar perturba traficului rutier, pe Bulevardul Republicii, din municipiul Ploieşti, creând o stare de temere participanţilor la traficul rutier.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, la scurt timp, a fost identificat şi depistat, pe strada Mărăşeşti, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova”, potrivit datelor transmise de polițiștii ploieșteni.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, rămânând sub observaţie. Autorităţile continuă investigaţiile și au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT