News

Video: Curier Bolt încătușat în centrul Clujului. Bărbatul a refuzat să fie legitimat

Un curier Bolt a fost încătușat în fața unui cunoscut fast-food din centrul orașului Cluj-Napoca, chiar în fața clădirii Sora Shopping Center.
06.03.2024 | 12:43
Video Curier Bolt incatusat in centrul Clujului Barbatul a refuzat sa fie legitimat
Video: Curier Bolt încătușat în centrul Clujului. Bărbatul a refuzat să fie legitimat
ADVERTISEMENT

Trecătorii au filmat momentul în care curierul este prins de doi polițiști care-l întind pe asfalt și îi pun cătușele. Motivul? Curierul ar fi refuzat să se legitimeze și a fugit de oamenii legii în momentul în care aceștia l-au surprins în timp ce gonea pe trotuar, printre pietoni. De altfel, majoritatea curierilor procedează astfel, fără să respecte regulile de circulație.

Video: Curier Bolt încătușat în centrul Clujului

Conform Știri de Cluj, polițiștii l-au amendat pe curier. Ar fi vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani care locuiește în Cluj-Napoca, undeva pe Bulevardul Eroilor. Conform prevederilor Legii nr. 61/1991 și OUG 195/2002, curierul a fost amendat cu 1660 de lei, pentru ”refuz de legitimare, pentru circulația cu bicicleta în mod neregulamentar pe trotuar și pentru circulația cu bicicleta fără a avea asupra sa actul de identitate”. CLICK AICI PENTRU VIDEO

ADVERTISEMENT

Astfel de scene violente sunt tot mai dese în ”orașul de 5 stele” Cluj-Napoca. În urmă cu 24 de ore, un scandal violent a izbucnit între mai mulți șoferi pe Bulevardul 21 Decembrie din oraș. În imaginile surprinse de locuitorii unui bloc se vede cum șoferii se dau jos și se trântesc la pământ, în timp ce alții încearcă să-i despartă.

Întreaga scenă a fost publicată pe un grup dedicat șoferilor din Cluj-Napoca, cu mesajul ”Divergențe. Felicitări celor care au intervenit”. Internauții au fost șocați de comportamentul celor doi șoferi, considerând că astfel de scene nu își au locul într-un oraș din Uniunea Europeană în anul 2024.

ADVERTISEMENT

”Exemplu de așa NU! Indiferent care ar fi motivul…se adeverește că unii oameni sunt plini de nervi și e nevoie de o mică scânteie pentru o răbufnire de genul. Stai dracu cuminte în mașină și mergi în siguranță acasă la familie (că nu știi peste cine dai)!”, a scris un internaut, fiind completat de altul: ”Numerele de înmatriculare și plângere la poliție! Ce ar fi dacă fiecare și-ar face dreptate singur ??!!”.

Bătaie ca în filme pe o stradă din Onești

Scene la fel de dure au fost înregistrate pe o stradă din Onești, acolo unde un șofer beat s-a dat jos din mașină și s-a luat la bătaie cu alt conducător auto. Mai mult, cetățeanul turmentat a început să distrugă autoturismul ”rivalului”, nemulțumit că acesta nu i-a acordat prioritate în intersecție.

ADVERTISEMENT

”La data de 01 martie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Onești au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, distrugere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

Din cercetări a rezultat că, la data de 01 martie a.c., în jurul orei 22.00, un bărbat de 39 de ani din comuna Berzunți, în timp ce conducea un autoturism în localitate, ar fi avut unele discuții contradictorii legate de prioritatea de trecere pe un sector de drum îngustat, cu un alt conducător auto în vârstă de 27 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

ADVERTISEMENT

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar în cazul victimei, un bărbat de 27 de ani, rezultatul a fost negativ. Cât despre șoferul de 39 de ani care a provocat haos, acesta avea o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Individul a fost reținut pentru 24 de ore și plasat în Arestul IPJ Bacău, în timp ce s-a ales cu dosar penal pentru ”loviri sau alte violențe, distrugere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului”.

ADVERTISEMENT