Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Dică nu merită compătimit!” Reacții dupa demisia antrenorului FCSB

Demisia lui Nicolae Dică, vestea momentului, comentată de invitați de top din studioul FANATIK SUPERLIGA. Ce au spus Robert Niță, Florin Gardoș, Bănel Nicoliță și Andrei Vochin.
01.11.2022 | 11:27
Dica nu merita compatimit Reactii dupa demisia antrenorului FCSB
Robert Niță, fără milă după ce Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB: "Nu merită compătimit". Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB în această dimineață, iar comentariile au început deja să curgă la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

Robert Niță, vehement după ce Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB: “Eu nu îl compătimesc!”

Robert Niță a fost cel mai vehement în privința deja fostului antrenor de la FCSB și a punctat că Nicolae Dică nu poate fi compătimit. A știut foarte bine la ce club vine și care sunt obiceiurile lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

“Cred că știa când a acceptat să se reîntoarcă la FCSB că nu o să aibă timp. Știa că nu o să aibă drepturi de pline. Să fim serioși, face și lucruri bune. Vine în moment nepotrivit, califică echipa în grupe. Se vede o schimbare la nivel de atitudine, de rezultate.

Dar apoi se intră iar în stilul ăla de implicare care există acolo din toate părțile. Cu rezultatele mai puțin bune, implicarea e mai mare și acționează ca un secund din păcate. Eu nu-l compătimesc. Nu îl plângem, știa unde merge. A fost jucător, secund, principal. Știa cel mai bine ce se întâmplă acolo”, a explicat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș a ales calea diplomației după despărțirea lui Dică de FCSB: “Trebuia să îi dai timp antrenorului”

Reacția lui Robert Niță a venit și ca replică pentru Florin Gardoș, cel care spunea că Dică nu merita să fie demis și că ar fi trebuit să primească mai mult timp din partea lui Becali.

“Mă gândeam că se va întâmpla, era previzibil că Dică va pleca. Când vine vorba de FCSB e greu de adus un antrenor cu experiență mare, sau care să aibă ceva garanții.

ADVERTISEMENT

Cum a fost Edi Iordănescu. Am zis, eu ca stelist, uite un antrenor care știu că e pasionat. Câștigase ceva cu CFR Cluj. Minunea nu a durat decât câteva luni.  Cred că Dică nu merită să fie demis. În mod normal unui antrenor trebuie să îi dai timp, el nu a avut.

Știu că e FCSB, patronul nu are răbdare. Dar dacă vrei să faci ceva trebuie să îi dai timp antrenorului. Când a ajuns Dică la FCSB au zis foarte muți că de ce a acceptat să fie umilit. Dar mulți s-ar fi dus în secunda doi. Și eu m-aș fi dus. Dacă ești antrenor tânăr, de ce să nu accepți. Totuși, eu n-am nici măcar licența C”, a spus Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

În studioul FANATIK SUPERLIGA s-a aflat și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Nicolae Dică, Bănel Nicoliță, fostul său coleg de la FCSB. Și acesta era convins că Nicolae Dică, un om orgolios, își va da demisia după declarațiile date de Gigi Becali după U Cluj – FCSB 2-1. Totuși, Bănel consideră că jucătorii sunt principalii vinovați pentru ce se întâmplă la FCSB.

Bănel Nicoliță vede alți vinovați după ce Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB: “Nu mai văd jucătorii aia cu inimă. Nu se mai gîndesc decât la cașcaval”

“Îl cunosc foarte bine pe Dică, am jucat cu el și îmi este ca un frate mai mare. E clar că a luat o decizie după declarațiile de aseară. Pentru că este un om orgolios și nu a mai suportat. Dar nu mă așteptam după patru victorii să pierzi așa fără nicio ambiție. Nu mai văd jucătorii ăia cu inimă.

Eu intram și în zid dacă îmi zicea Mirel. Nu există un căpitan care să îi țină. Mie îmi pare rău, îl lăsam până în vară. Eu știu de legătura dintre Dică și domnul Becali, că altfel nu se mai întorcea. Un parcurs bun, după s-a întâmplat iar ceva. Și-a revenit iar echipa.

Dar să ajungi să te domine 70 de minute U Cluj. Mi-aș fi dorit mai mult, mai ales că trebuie să prindă play-off-ul. Dacă tu ca jucător nu ai nebunia asta. La jucători e problema, ei nu se mai gândesc decât la cașcaval”, a declarat Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA, ediția a 3-a.

Andrei Vochin, comparație elocventă între cele două mandate ale lui Nicolae Dică: “Trebuie să compari Junior Morais cu Pantea și Planici cu Dawa”

Tot la o problemă a lotului de jucători s-a referit și Andrei Vochin. Reputatul jurnalist a vorbit în studioul FANATIK SUPERLIGA despre diferența uriașă dintre jucătorii pe care îi antrena Nicolae Dică în primul mandat, față de ce a avut în acest sezon pe mână.

“Nu s-a întâmplat nimic deosebit la U Cluj – FCSB față de ultima perioadă de timp, doar o stare de oboseală suplimentară.  Este o situație cu care se întâlnesc echipele noastre care joacă în cupele europene din trei în trei zile. O stiuație care nu se știe a fi gestionată, asta este foarte clar.

Mă gândeam de ce ar trebui schimbat Dică, așa cum l-am auzit pe patronul FCSB. Mi-am adus aminte de sezonul 2017-2018, când tot Dică a calificat echipa în Europa League. M-am uitat să văd dacă lucrurile au stat la fel. Ei bine, nu au stat la fel. Atunci echipa s-a dus în primăvara europeană, într-o grupă cu Plzen, Lugano și Beer Sheva. Sigur, grupă mai ușoară.

Iar în campionat parcursul nu a fost la fel de rău. Deci cu cinci ani mai puțină experiență. Doar că atunci avea altă echipă. Compari Junior Morais cu Pantea, sau Planici cu Dawa. Din păcate pentru el, Dică trebuie să lucreze cu cei din urmă”, a explicat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

 

ADVERTISEMENT