Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video Exclusiv. Contre între Florin Gardoș și Robert Niță la pronosticurile pentru FCSB – Rapid: ”Nu o văd capabilă să câștige” / ”Are forța și capacitatea de a se impune”

Marele derby FCSB - Rapid a fost analizat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar invitații au făcut pronosticuri pentru derby-ul de duminică.
05.11.2022 | 23:13
Video Exclusiv Contre intre Florin Gardos si Robert Nita la pronosticurile pentru FCSB  Rapid Nu o vad capabila sa castige  Are forta si capacitatea de a se impune
Marele derby FCSB - Rapid a fost analizat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, iar invitații au făcut pronosticuri pentru derby-ul de duminică. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au rămas fără antrenor după înfrângerea din deplasare cu Universitatea Cluj, Nicolae Dică dându-și oficial demisia, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă de dimineață.

FCSB – Rapid naște discuții aprinse și la pronosticuri

Invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Florin Gardoș, Băneș Nicoliță, Robert Niță și Andrei Vochin au făcut pronosticuri pentru derby-ul FCSB – Rapid, programat duminică, 6 noiembrie, de la ora 21:00, dar și aici au existat mici contre.

ADVERTISEMENT

”Derby-ul îl văd cum a fost Liverpool cu City, păstrând proporțiile. FCSB arată rău, dar și Liverpol arăta rău la acel moment și a câștigat meciul în ciuda tuturor așteptărilor.

Cred că stadionul va fi aproape plin, va veni multă lume la stadion și Rapid nu excelează în deplasare. Cu un stadion plin FCSB poate obține un rezultat bun. Nu știu dacă e capabilă să câștige meciul, dar nu o văd capabilă pe Rapid să câștige. Am nimerit-o cu CFR că nu bate în Giulești, să vedem dacă o nimeresc și pe asta”, a declarat Gardoș.

ADVERTISEMENT

Fostul fundaș central al ”roș-albaștrilor” a fost susținut de Bănel Nicoliță, cel care i-a fost coechipier pentru o perioadă la FCSB: ”Se poate întâmpla orice, mai ales că se va schimba și antrenorul la FCSB. E clar că va veni cu ceva, poate veni cu ceva pozitiv sau cu ceva negativ. Depinde de care antrenor vine”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Rapid va domina și pe teren, și în tribună

Rapidist convins, fostul atacant Robert Niță este convins că formația pregătită de Adrian Mutu are puterea să câștige derby-ul, chiar dacă FCSB va numi un antrenor până la ora jocului și acest lucru ar putea însemna un imbold pentru jucători.

ADVERTISEMENT

”E un derby și în derby-uri nu se poate vorbi de forma de moment a echipelor. Sunt meciuri cu o încărcătură aparte, sunt meciuri cu foarte multă lume. Cred că Rapid are forța și capacitatea de a se impune în fața FCSB-ului.

Chiar dacă cei de acolo vor miza pe undeva, dacă se va numi antrenorul până atunci, pe dorința jucătorilor de a demonstra noului tehnician că se poate baza în continuare pe ei sau cei care au jucat că merită să rămână în primul 11.

ADVERTISEMENT

Suporteri vor fi mulți de ambele părți, dar, ținând cont că FCSB-ul mai are un un joc în Conference până la meciul din campionat, fanii steliști vor fi destul de afectați și supărați de ce s-a întâmplat și se întâmplă și nu vor fi în număr mare la stadion. Cred că și în tribună Rapid va domina.

Ținând cont și de cum joacă echipa, cred că se poate impune și pe teren”, a spus Robert Niță, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Rapid poate profita de jocul deschis al FCSB-ului

Fostul jurnalist Andrei Vochin a făcut o analiză tehnică a ceea ce urmează să se întâmple la derby-ul de duminică și este de părere că Rapid este avantajată de faptul că FCSB nu este o echipă care să închidă jocul.

”Pentru FCSB mai e un meci până la derby și nu știm ce se întâmplă, nu știm ce echipă va folosi. Partida cu West Ham poate oferi niște răspunsuri pentru derby-ul de duminică. Pentru că discuți de anumiți jucători, de ce colaboratori își va alege domnul Becali la acest meci.

De regulă, la astfel de derby-uri nu riști să pariezi. FCSB – Rapid va fi un meci pe placul giuleștenilor și nu atât pe placul FCSB-ului. Pentru că FCSB-ul este o echipă disperată să câștige în campionat, ceea ce Rapidului îi place de minune.

L-am tot lăudat pe Mutu, dar nu mi-a plăcut când a zis de un adversar că și-a pus autobaza în poartă. Dar și-a revenit, alt semn de inteligență. Plecând de la asta, FCSB-ul nu va pune trei rânduri de sârmă ghimpată, ceea ce Rapidului îi place de minune”, a menționat Vochin.

ADVERTISEMENT