News

Video. Există miracole! Alexia, tânăra care și-a reprimit mâinile cu ajutorul medicilor, a ajuns acasă: “Am o stare de liniște”

Vești bune pentru fata cu mâinile reatașate de medici. Alexia s-a întors acasă, în uralele familiei, cel mai emoționat fiind tatăl său.
01.01.2023 | 15:42
Video Exista miracole Alexia tanara care sia reprimit mainile cu ajutorul medicilor a ajuns acasa Am o stare de liniste
Alexia s-a întors acasă după operație. Foto: Monitorul de Botoșani
ADVERTISEMENT

Cazul Alexiei, fata care și-a pierdut mâinile într-un accident, ca apoi să le primească înapoi de la chirurgi, are un final fericit.

Fata cu mâinile reatașate s-a întors acasă

Ca o minune de Anul Nou, Alexia s-a întors acasă alături de familie, după ce își pierduse o parte din mâini. Fata își pierduse o parte din mâini într-un accident de autocar la Pașcani, însă medicii au reușit să i le reatașeze, într-o situație excepțională.

ADVERTISEMENT

Externată din spital de Anul Nou, fata a fost primită cu brațele deschise și cu urale de către prieteni și rude, bucuroși că fata lor iubită s-a întors acasă sănătoasă și, cel mai important, cu mâinile reatașate.

“Am o stare de liniște. Mult mai bine decât a fost la spital. Dar și acolo a fost plăcut. Atmosfera a fost făcută frumos cu ajutorul doctorilor. Mă simt fericită. Este foarte plăcut. Mă emoționez să-i văd pe toți. Am simțit bucurie când am venit acasă”, a transmis, emoționată Alexia, conform Monitorul de Boroșani. CLICK AICI pentru a vedea momentul emoționant.

ADVERTISEMENT

Fratele Alexiei a mărturisit că cel mai emoționat de această reîntâlnire a fost tatăl fetei, cel care nu și-a putut stăpâni emoțiile atunci când fiica s-a întors acasă.

”Eu cu Alexia de fiecare dată am fost fericiți. Și pe drum și la spital. Tata se mai emoționa. Am așteptat momentul ăsta”, a transmis Eric, fratele Alexiei.

ADVERTISEMENT

Operația la care a fost supusă Alexia e una extrem de rară, pentru că foarte rar pot fi reatașate părți de membre și doar în condiții excepționale.

”Operaţia la care a fost supusă Alexia este o PREMIERĂ la nivel european şi doar a doua în lume. După un număr de 7 intervenţii chirurgicale, cumulând mai bine de 50 de ore, echipa noastră a realizat singura replantare bilaterală de braţe raportată la nivelul Europei vreodată, si a doua din lume”, a transmis medicul Sidonia Susanu, care a condus echipa de operaţie.

ADVERTISEMENT

”Miracolul este că a ajuns vie. Astfel de leziuni au un potenţial letal mare la locul accidentului”, explicau medicii în momentul în care fata ajunsese la spital, în stare gravă. În cele mai multe cazuri hemoragia produsă de pierderea violentă a unor membre e fatală.

ADVERTISEMENT
Tags: