Sport

Video de colecție. Dumitru Dragomir cântă în direct la emisiunea lui Horia Ivanovici celebrul refren „Mitică la brutărie!”. Exclusiv

Dumitru Dragomir a fost ani de zile principalul "client" al peluzelor. Fostul şef al Ligii a cântat în direct la emisiunea lui Horia Ivanovici celebrul refren "Mitică la brutărie!"
12.02.2023 | 10:05
Video de colectie Dumitru Dragomir canta in direct la emisiunea lui Horia Ivanovici celebrul refren Mitica la brutarie Exclusiv
Video fabulos. Dumitru Dragomir cântă în direct la emisiunea lui Horia Ivanovici celebrul refren „Mitică la brutărie!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a iniţiat legea anti-huliganism pe stadioanele din România. Ani de zile, “Mitică” a fost ţinta numărul 1 a peluzelor din România, refrenul “Mitică la brutărie!” fiind celebru.

Dumitru Dragomir cântă în direct la emisiunea lui Horia Ivanovici celebrul refren „Mitică la brutărie!”

În direct la emisiunea moderată de Horia Ivanovici, “Profeţiile lui Mitică”, fostul şef al LPF a cântat refrenul pe care l-a auzit şi dirijat ani de zile pe stadioanele din România:

ADVERTISEMENT

“Sunt singurul din istoria omenirii, nu a ţării acesteia. Eram înjurat de peste 50.000 de oameni odată şi eu îi dirijam. «N-aţi început? La brutărie, Mitică la puşcărie».

La puşcărie, la brutărie. «La puşcărie, Mitică la pușcărie!». Şi eu «pac, pac, pac» (n.r. imită un dirijor). «Dragomir, m… Dragomir!» UE Dragomir. Şi eu le făceam «pac, pac, pac»”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Cum s-a folosit de publicitatea negativă: “Trebuie să mă cert cu unul dintre ei”

Dumitru Dragomir a explicat în emisiunea moderată de Horia Ivanovici că s-a folosit şi de publicitatea negativă pentru a căpăta notorietate, spunând că făcea intenţionat greşeli şi intra în conflicte dinadins cu unii jurnalişti:

“Un om de televiziune mi-a spus că dacă eşti prea inteligent şi prea liniar nu o să ai niciodată succes: «Pregăteşte-te să greşeşti!». Adică? «Să faci greşeli gramaticale, să te cerţi cu cineva». Păi şi cu familia ce să fac? «Pregăteşte-ţi şi familia!».

ADVERTISEMENT

Eu i-am spus nevestei mele: «Fii atentă aici! Eu merg acum la conferinţa de presă şi fac cinci sau şase greşeli. Mi le-am pregătit. Şi mă cert cu unul, dar cu cine să mă cert?». Vorbeam cu ea că trebuie să mă cert cu unul dintre ei.

“Ăia nu ziceau nimic şi eu: «Gata! Începem. La brutărie, Mitică la puşcărie!»”

Şi vine Cristache (n.r. Ionuţ Cristache), cel de la televiziune, care este un băiat isteţ. Era la Antena 1. Îl văd că vine pentru prima dată acolo: «Aaa, pe ăsta îl iau!». Un băiat cultivat şi mă reped eu în el, să se lege de mine. Săracul se uita şi începea şi el să îmi pună nişte întrebări.

ADVERTISEMENT

Nu ştia de ce cu el. Dacă sunt sănătos la cap, ce am cu el? Seara, mă duc acasă şi îmi spune nevasta: «Bine, mă, dar ăsta e un băiat aşa finuţ, educat, inteligent! Nu cu ăsta trebuia să te cerţi. Găseşte unul mai prostovan, că ai destui pe acolo».

Am făcut-o şi pe asta. Eu mergeam pe stadion după ce am făcut legea împotriva huliganismului. Ăia nu ziceau nimic şi eu: «Gata! Începem. La brutărie, Mitică la puşcărie!». Îi dirijam, înţelegi? Nepoţii erau mari, înţelegeau. Ăla mare avea 12-13 ani. Îţi dai seama?

«Dar pe tine nu te supără ce spun ăştia?». La ieşire, nu puteam să merg la maşină că toţi veneau să facă poze cu mine: «Bine, mă, dar m-aţi înjurat până acum», la care ei: «Păi nu ne-ai dirijat dumneata?»”, a povestit Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”.

VEZI VIDEO: 

Nu uitați: puteți urmări “Profeţiile lui Mitică” în fiecare luni începând de la ora 12:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT