Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Florin Gardoș: “Și eu m-aș duce antrenor la FCSB, aș accepta să-mi facă Gigi Becali echipa!”. Video exclusiv

Fostul fundaș Florin Gardoș a comentat situația antrenorilor de la FCSB și a dezvăluit că el ar accepta să lucreze cu Gigi Becali.
01.11.2022 | 11:07
Florin Gardos Si eu mas duce antrenor la FCSB as accepta sami faca Gigi Becali echipa Video exclusiv
Fostul fundaș Florin Gardoș a comentat situația antrenorilor de la FCSB și a dezvăluit că el ar accepta să lucreze cu Gigi Becali. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, înainte de antrenament, iar Andrei Prepeliță este favorit să o preia pe vicecampioana României.

Florin Gardoș ar merge antrenor la FCSB

În ciuda faptului că se știe foarte clar că antrenorii au foarte puțină libertate la FCSB, Florin Gardoș a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că ar accepta să lucreze cu Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Când a venit Dică la FCSB am auzit mulți foști fobaliști că de ce s-a dus, dar mulți ar merge acolo în secunda 2. Da, m-aș duce la FCSB. Dacă ești un antrenor fără experiență, ai un salariu bun, ai o șansă să-ți mai adaugi ceva în CV, uite Dică și-a mai trecut o calificare în grupe, plus expunere.

M-aș duce chiar dacă știu că Gigi mi-ar face echipa. Într-o anumită perioadă acolo MM (n.r. – managerul general Mihai Stoica) avea o influență foarte mare, pe care probabil nu o mai are.

ADVERTISEMENT

Tu dacă îl ai pe MM lângă tine și MM are o influență asupra patronului tu îi spui: ‘uite Bănel s-a antrenat foarte bine, trebuie să joace meciul asta’ și îl convingi. Acum dacă MM nu mai are influență, nu-l mai convingi”, a declarat Gardoș.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum ar proceda Gardoș în discuțiile cu Becali

Fostul fundaș de la FCSB consideră că în acest moment este foarte greu să te mai impui în fața lui Gigi Becali, dar în același timp e de părere că dai îi dai argumente pertinente există posibilitatea să te asculte.

ADVERTISEMENT

”În momentul de față nu prea mai ai cum să pocedezi, doar să încerci să-l convingi să joace anumiți jucători în primul 11. Nu aș avea nicio problemă să merg antrenor acolo. Aș încerca să-l conving că merită să joace un anumit jucător.

Dacă el vine și zice ‘vreau să joace Omrani’, îi spui ‘uite nu s-a pregătit, ăsta s-a antrenat mai bine’. Doar așa. Nu e ca și cum îți spune primul 11 și nu mai vorbește cu tine. Nu e chiar așa”, a mai spus Gardoș.

ADVERTISEMENT

Invitații emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI au glumit cu Florin Gardoș pe seama faptul că în acest moment devine principalul candidat la funcția de antrenor la FCSB, dar acesta a parat la timp: ”N-am nici măcar nici licența C”.

ADVERTISEMENT