News

Video. Gest șocant al unui tânăr din Lugoj. Și-a transmis tentativa de sinucidere pe Facebook

Un bărbat din Lugoj se zbate între viață și moarte după și-a pus mașina în fața unui tren și a transmis acest moment pe Facebook.
14.10.2022 | 18:11
Video Gest socant al unui tanar din Lugoj Sia transmis tentativa de sinucidere pe Facebook
Un bărbat din Lugoj a transmis în direct când marfarul i-a lovit mașina. Foto: capture lugojinfo.ro – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Inițial, jurnaliștii locali au crezut că este vorba doar despre un accident rutier grav, dar ulterior au apărut informații care au scos la suprafață detalii care vă pot afecta emotional.

Tentativă de sinucidere a unui bărbat din Lugoj

Conform lugojinfo.ro, se pare că tânărul în vârstă de 27 de ani a premeditat totul. Astfel, el a așteptat ca trenul să se apropie și în acel moment a avansat cu mașina pe calea ferată.

ADVERTISEMENT

Mecanicul locomotivei l-a observat, a claxonat și a încercat să frâneze, dar în zadar. Distanța a fost prea mică și mașina a fost lovită în plin. Urmărind filmarea, se poate auzi sunetul macabru din momentul impactului.

În cele din urmă, când locomotiva s-a oprit, nu se mai auzeau decât ștergătoarele mașinii. În rest, o liniște grea… Potrivit sursei citate, câțiva cunoscuți de-ai bărbatului au declarat polițiștilor că acesta a transmis în direct momentul în care a decis să taie calea trenului.

ADVERTISEMENT

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional

În imaginile publicate de Lugoj Info se poate observă modul în care tânărul oprește la barieră și ascultă o manea în așteptarea marfarului.

De asemenea, se mai observă că în momentul în care trenul a intrat în el, ceasul de bordul mașinii arăta ora 23:11.

ADVERTISEMENT

După impact, victima a fost transportată în comă la spital. Jurnaliștii lugojeni au mai aflat că înainte să fie lovit de marfarul care se deplasa spre Brad, bărbatul nu a dat niciun semn că vrea să se sinucidă.

Cu doar câteva zeci de minute înainte de acest episod, el a fost văzut petrecând alături de niște prieteni la un bar. Totodată, cei care l-au văzut ultima oară în viață au spus că el nu a consumat alcool.

ADVERTISEMENT

Tânărul în vârstă de 27 de ani este căsătorit și are o fetiță. În prezent, medicii fac eforturi pentru a-i salva viața. Atfel, amintim că o femeie s-a sinucis recent după o ceartă cu soțul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: