News

Video. Grav accident la ieșire din Tuzla, spre Costinești. Mai mulți răniți, printre care și copii

Un grav accident rutier a avut loc, vineri după-amiaza, la ieșire din Tuzla, spre Costinești. Mai mulți răniți, printre care și copii, după coliziunea a două mașini.
16.06.2023 | 18:53
Video Grav accident la iesire din Tuzla spre Costinesti Mai multi raniti printre care si copii
Accident cu cinci persoane rănite, printre care și copii, la ieșire din Tuzla, spre Costinești. Sursa foto: dobrogea.tv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident rutier cu mai mulți răniți, printre care și copii, a avut loc vineri, la orele după-amiezii, la ieșire din Tuzla, spre Costinești. Două mașini au intrat într-o coliziune extrem de puternică.

Accident cu cinci persoane rănite, printre care și copii, la ieșire din Tuzla, spre Costinești

Angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 16 iunie, la ieșirea din Tuzla spre Costinești. În jurul orei 14.00, două mașini s-au ciocnit în această zonă. În urma coliziunii, au rezultat cinci victime, între care una încarcerată.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, un echipaj SMURD B, autospeciala de descarcerare și o autospecială de transport personal și victime multiple. Au mai ajuns în zonă două echipaje SAJ C2 și un echipaj SAJ B2.

Echipele de intervenție au găsit cinci victime în zona impactului. E vorba de un pasager cu traumatism de coloană vertebrală și traumatism de bazin, doi pacienți cu traumatism cranian, un pacient cu traumatism la membrul inferior și unul cu traumatism la membrul superior, conform ISU.

ADVERTISEMENT

S-a decis ca toate cele cinci persoane să fie transportate la spital pentru investigații suplimentare. Anunțul a fost făcut de medicul Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.

Din datele furnizate de ISU și citate de publicația locală Dobrogea TV, aflăm că printre persoanele rănite și spitalizate și află și doi copii. După mai multe eforturi, și persoana încarcerată a fost extrasă și transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Accident grav și pe Autostrada A1

Tot vineri, un accident rutier grav a avut loc și pe Autostrada A1. Mai exact, la kilometrul 352, județul Hunedoara. Potrivit ISU, pompierii Detașamentului Deva au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, la kilometrul 352, sens de mers Deva – Sebeș.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat faptul că, în accident au fost implicate două autoutilitare. Unul dintre șoferi a rămas încarcerat în urma acestui accident.

ADVERTISEMENT

După zeci de minute de la startul operațiunilor, bărbatul, în vârstă de 40 ani, a fost extras în siguranță. Imediat, el a fost asistat medical la locul intervenției de către echipajul de prim ajutor. S-a decis ca victima să ajungă la UPU Deva pentru investigații de specialitate.

ADVERTISEMENT