News

Video. O mamă şi copiii săi, loviţi pe trecere de un biciclist beat. Unul dintre băieţi l-a pălmuit, după ce şi-a văzut mama pe asfalt

Un bărbat pe bicicletă a accidentat pe trecerea de pietoni o mamă cu doi copii. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Suceava
12.02.2024 | 19:11
Video O mama si copiii sai loviti pe trecere de un biciclist beat Unul dintre baieti la palmuit dupa ce sia vazut mama pe asfalt
O mamă cu doi copii a fost lovită pe trecerea de pietoni de către un biciclist. Sursa foto: Captură video / X
ADVERTISEMENT

Accident șocant în Suceava. Un biciclist care se afla în stare de ebrietate a lovit o mamă cu doi copii pe trecerea de pietoni. Femeia a fost lovită în zona capului.

Un biciclist beat a lovit pe trecere o mamă cu doi copii

Incidentul s-a petrecut luni, 12 februarie pe strada Calea Unirii din orașul Suceava. Mama și cei doi copii ai săi au fost loviți în plin de către un biciclist aflat sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce traversau regulamentar trecerea de pietoni.

ADVERTISEMENT

Poliția Județeană Suceava a confirmat că biciclistul, în vârstă de 55 de ani nu a acordat prioritate de trecere pietonilor aflați pe trecerea de pietoni și a mers fără să se asigure.

Cei trei pietoni au mers la spital, iar mama a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral. Unul dintre copii a fost și el rănit și are traumatism la umăr.

ADVERTISEMENT

Biciclistul beat a fugit de la locul accidentului

Bărbatul de pe bicicletă a părăsit locul accidentului înainte de sosirea polițiștilor. El a fost identificat cu ajutorul imaginilor de pe camerele de de luat vederi din zonă, iar ulterior testat cu aparatul etilotest.

Din nefericire pentru biciclist, aparatul a relevat o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a nivelului alcoolului din organism.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru biciclistul teribilist

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar biciclistul a fost sancționat contravențional cu o amendă de până la 3.300 de lei pentru conducerea bicicletei sub influența alcoolului.

Procesul de investigație continuă pentru a se stabili circumstanțele exacte ale incidentului, iar bărbatul riscă o pedeapsă severă pe lângă amenda pe care a primit-o.

ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, un incident similar a avut loc în Cluj. Un biciclist a lovit violent o mamă cu doi copii care traversau în regim regulamentar strada. Victimele nu au suferit răni grave, dar biciclistul a rămas întins pe jos.

ADVERTISEMENT