Sport

Video. Reclamă filmată de Simona Halep cu Ianis și Gică Hagi de ziua României

Gheorghe Hagi, Ianis Hagi, Simona Halep și Horia Tecău au făcut echipă într-o campanie dedicată Zilei Naționale. Cei 4 sportivi au transmis mesaje de încurajare românilor
28.11.2023 | 19:22
Video Reclama filmata de Simona Halep cu Ianis si Gica Hagi de ziua Romaniei
Gica Hagi, Ianis Hagi, Simona Halep si Horia Tecau au filmat o reclama. foto: Banca Transilvania
ADVERTISEMENT

Banca Transilvania a marcat Ziua Națională a României, 1 decembrie, printr-o campanie specială ce a adus împreună patru sportivi de top, personalități reprezentative pentru sportul și societatea românească.

Gheorghe Hagi a dat startul campaniei

Printre cei implicați s-au numărat Gheorghe Hagi, liderul și golgheterul Generației de Aur, precum și Ianis Hagi, unul din cei mai importanți jucători ai actualei generații care a dus România la Euro 2024. Perechea tată-fiu a dat startul campaniei.

ADVERTISEMENT

Alături de aceștia, Banca Transilvania a avut onoarea să colaboreze cu Simona Halep, fostă numărul 1 mondial și câștigătoare a două turnee de Grand Slam, care a adus prestigiu și recunoaștere internațională sportului românesc.

Simona Halep a hotărât să participe la această campanie în ciuda problemelor sportive legate de doping. De asemenea, Horia Tecău, unul dintre cei mai valoroși jucători de tenis de dublu, a contribuit la această inițiativă, aducând în prim plan excelența românească în lumea tenisului.

ADVERTISEMENT

Campania este dedicată zilei de 1 decembrie

“Să mergi către succes niciodată nu e ușor. Trebuie să lupți, să dovedești, să confirmi. Presiunea e mereu acolo. Și fiecare are drumul lui”, a spus patronul și antrenorul campioanei României, Farul Constanța.

“Drumul greu e să ieși la lumină din spatele unei umbre uriașe. Eu sunt eu și acesta este drumul meu și acesta este drumul meu”, a spus Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi și unul din liderii care a dus România la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

“Drumul greu e să continui chiar dacă nu știi unde duce. Și înseamnă să lupți chiar atunci când pare că nu câștigi. Nu e ușor, dar trebuie să fac față”, a punctat Simona Halep, fostă nr. 1 mondial și dublă câștigătoare de Grand Slam.

„Drumul greu e să ceri de la alții cât ai cerut de la tine însuți. Vreau să-i fac să creadă în ei așa cum am crezut și eu în mine”, a spus Horia Tecău în cadrul campaniei Banca Transilvania.

ADVERTISEMENT

Campania a avut drept scop promovarea valorilor sportive și unității naționale, în spiritul sărbătorii naționale a României. Sportivii implicați au fost parte activă în mesaje și activități care au evidențiat importanța colaborării și a contribuției fiecărui individ la construirea unei comunități puternice.

 

ADVERTISEMENT