Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video șoc. Neluțu Varga a dezvăluit cum a făcut atac cerebral: „Nu mai puteam vorbi! Am crezut că e de la supa picantă japoneză”

Neluțu Varga a vorbit pentru prima dată despre atacul cerebral pe care l-a suferit în luna iulie, după eliminarea lui CFR Cluj din primul tur preliminar al Champions League.
04.11.2022 | 14:46
Video soc Nelutu Varga a dezvaluit cum a facut atac cerebral Nu mai puteam vorbi Am crezut ca e de la supa picanta japoneza
Video soc. Nelutu Varga a dezvaluit cum a facut atac cerebral “Am fost pe muchie, la un pas de moarte!”. Colaj Fanatik/ Foto: Fb.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este în primăvara Conference League, însă campania europeană a început cu un eşec răsunător. Campioana României a fost eliminată încă din primul tur preliminar al Champions League de Pyunik Erevan, după executarea loviturilor de departajare.

Neluțu Varga a dezvăluit cum a făcut atac cerebral: “Am crezut că de la supa picantă nu puteam vorbi, dintr-o dată”

Supărarea eliminării a fost greu de suportat de patronul celor de la CFR Cluj, care a avut un moment de cumpănă. Neluţu Varga a suferit un atac cerebral, fiind la un pas să îşi piardă viaţa, fiind salvat de intervenţia promptă a medicilor.

ADVERTISEMENT

La patru luni de la acel incident, Neluţu Varga a vorbit pentru prima dată despre acest episod delicat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul celor de la CFR Cluj a dezvăluit cum s-a întâmplat totul:

“Sincer, a fost foarte grav. Dumnezeu m-a ajutat. Toată problema mi s-a întâmplat la masă, cu familia. Şi am avut noroc că un membru al familiei şi-a dat seama că este mai grav decât ceea ce am crezut eu, că de la supa picantă nu puteam vorbi dintr-o dată.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi vine să cred. Încercam să scot un cuvânt şi nu îmi ieşea. Mi-am dat seama că este o problemă gravă”

Şi-a dat seama că e mult mai grav. A chemat ambulanţa şi noroc de la Dumnezeu că au fost doctorii la locul potrivit, în momentul potrivit. Au avut injecţia care m-a salvat în acel moment şi în a doua zi am putut deja vorbi.

Am fost la un restaurant japonez şi mi-am comandat o supă mai picantă. Am crezut că de la acel picant nu îmi mai ies cuvintele. Niciodată nu am avut o stare de inconştienţă sau să nu pot umbla. Eram pe picioare, la salvare am mers pe picioarele mele.

ADVERTISEMENT

Doar că nu mai puteam articula, nu puteam vorbi ca lumea. M-am speriat foarte tare. Nu îmi vine să cred. Încercam să scot un cuvânt şi nu îmi ieşea. Mi-am dat seama că este o problemă gravă şi, în acel moment, m-am emoţionat foarte tare. Era o chestie cu care nu puteai să te joci”.

VEZI VIDEO MAI JOS:

“Am hotărât să îmi schimb modul de viaţă. Nu mai vreau să pun la suflet, pentru că eram foarte pătimaş”

În momentul în care şi-a dat seama că viaţa îi este pusă în pericol, patronul celor de la CFR Cluj a luat o decizie radicală. A hotărât să îşi schimbe stilul de viaţă şi să nu se mai consume atât de mult la fotbal:

ADVERTISEMENT

Am hotărât să îmi schimb modul de viaţă. Nu mai vreau să pun la suflet, pentru că eram foarte pătimaş. Am încercat să îmi schimb modul de viaţă şi de gândire, să nu mă mai exprim atât de tare, să nu mai fiu atât de implicat sufleteşte. În primul rând, să nu mă mai consum atât de tare.

100% m-am gândit să ies din fotbal. În acel moment şi familia şi eu ne-am gândit foarte tare la acest subiect. Nu merită să faci atâtea eforturi ca să îţi pui în pericol sănătatea. Poţi să faci eforturi şi fără să fii implicat emoţional. Este mai important să preţuieşti viaţa şi familia”, a explicat Neluţu Varga.

Ce l-a convins să rămână în fotbal: “A fost un moment foarte sensibil, mi-au dat lacrimile”

Finanţatorul a luat în calcul să se retragă din fotbal şi a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI care a fost momentul în care a hotărât să continue proiectul CFR Cluj:

“M-am răzgândit pentru că mi-am schimbat modul de viaţă şi de a aborda. Mă implicam emoţional extrem de tare. Acum, încerc să mă controlez, să nu mă mai supăr atât de tare, să nu mă mai bucur atât de tare. Să fie mai echilibrată emoţia.

O chestie foarte intimă. Eram în spital, spre seară, când au venit medicii de gardă să facă controlul. În acel moment au venit nişte asistente care aveau copii care fac fotbal la noi. Şi spuneau că se roagă la Dumnezeu să am sănătate şi să pot să duc mai departe barca.

Ei sunt părinţii unor copii care joacă fotbal la CFR Cluj şi au visul de a ajunge şi ei campioni. În acel moment m-am emoţionat foarte tare. A fost un moment foarte sensibil, mi-au dat lacrimile”, a povestit patronul campioanei.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori