News

Video. Tânăr înjunghiat într-un mall din Craiova, după o bătaie generală. Șase persoane arestate

O bătaie generală care a avut loc într-un mall din Craiova s-a soldat cu înjunghierea unui tânăr. Cele șase persoane implicate au fost arestate.
12.11.2023 | 12:33
Video Tanar injunghiat intrun mall din Craiova dupa o bataie generala Sase persoane arestate
Bătaie generală într-un mall din Craiova, între șase tineri. Toți au fost arestați preventiv. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un mall din Craiova, inaugurat în urmă cu o lună, a ”găzduit”, vineri, o bătaie generală între mai mulți tineri. Unul dintre ei a fost înjunghiat în urma altercației, însă este în afara oricărui pericol. Toți scandalagiii sunt acum după gratii.

Bătaie generală într-un mall din Craiova, între șase tineri. Toți au fost arestați preventiv

Au fost scene desprinse din filmele de acțiune, în debut de weekend, în mall-ul care a fost inaugurat în urmă cu aproximativ o lună, în Craiova. Pe imaginile surprinse de camerele video montate în spațiul comercial se vede cum mai mulți tineri se lovesc cu pumnii și picioarele. La un moment dat, unul dintre ei folosește o macetă. În altercație au fost implicați șase tineri.

ADVERTISEMENT

Din informațiile poliției, incidentul de vineri s-a produs pe fondul unui conflict mai vechi. La un moment dat, doi tineri cu vârstele de 22 și 33 de ani, din orașul Filiași, s-ar fi agresat reciproc cu alți patru tineri cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, toți din municipiul Craiova.


Ajunși la fața locului, oamenii legii i-au găsit pe tinerii din orașul Filiași. Ei au fost conduși la audieri, iar ulterior s-a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore. Sunt acuzați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

Apoi, sâmbătă, polițiștii Sectiei 5 Poliție Craiova, cu sprijinul colegilor din cadrul Secției 6 Poliție Craiova i-au depistat și pe ceilalți patru tineri implicați în conflict. Aceștia sunt din municipiul Craiova.

Într-o primă fază, au fost conduși la audieri. Apoi, în baza probatoriului administrat, s-a dispus şi reținerea acestor pentru 24 de ore. Ulterior, toți au fost arestați. ”Cele 6 persoane au primit mandate de arestare preventivă pentru perioada de 30 de zile”, transmite IPJ Olt.

ADVERTISEMENT

Bătăile în zona mall-urilor din Craiova, destul de frecvente

Persoanele agresive din zona Olteniei și-au mai dat în petec de nenumărate ori în ultimii ani. Un caz grav din 2021 atrage atenția. Atunci, patru indivizi i-au luat la bătaie pe un bărbat și pe soția lui în parcarea unui mall din Craiova.

Disputa a pornit de la un loc de parcare. Scenele, de o violență teribilă, au fost surprinse de o cameră de supraveghere. În momentul în care șoferul a coborât din mașină, cei patru au sărit asupra lui cu pumnii și picioarele. A fost lovită și soția acestuia care a încercat să aplaneze conflictul.

ADVERTISEMENT

Un martor care a văzut întreagă scenă a sunat imediat la 112. Cei patru bărbați au fost duși imediat la poliție. Trei frați, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, și tatăl lor, în vârstă de 48 de ani, au fost arestați.

ADVERTISEMENT