News

Video. Un bărbat lovește în cap un urs care doarme. Momentul de inconștiență, filmat de prietenul său

Un bărbat din România este filmat în momentul în care lovește în cap cu bâta un urs care doarme. Cum a reacționat animalul.
14.09.2023 | 18:58
Video Un barbat loveste in cap un urs care doarme Momentul de inconstienta filmat de prietenul sau
Inconștiență din partea unui bărbat: individul, filmat când când lovește în cap un urs care doarme. Sursa foto: capturi Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Inconștiență inexplicabilă a unui bărbat din țara noastră, care este filmat în momentul în care lovește cu bâta în cap un urs care doarme liniștit într-o pădure. Animalul s-a trezit brusc și a fugit după individ.

Inconștiență din partea unui bărbat: individul, filmat când când lovește în cap un urs care doarme

Întâmplarea a avut loc noaptea, în timp ce animalul doarme. Imaginile au fost postate la mijlocul acestei săptămâni pe Facebook și au stârnit, în 24 de ore, valuri de critici din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Pe filmare se observă cum individul iresponsabil se apropie de ursul care doarme liniștit. Apoi, dintr-o dată, îi aplică o lovitură în cap cu o bâtă. Aparent năuc, animalul se dezmeticește și încearcă să se ridice. Imediat, bărbatul îi mai dă o lovitură, înainte ca ursul să riposteze.

Norocul atacatorului este faptul că ursul, încă adormit, s-a lovit de un copac și s-a împiedicat atunci când a vrut să pornească în urmărirea acestuia. Întreaga scenă a fost filmată de un prieten al agresorului.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost postat pe Facebook de George Garbacea, angajat al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului – ANPM. Acesta critică atacul individului și dezvăluie că s-ar putea ca ursul să fi fost sedat în noaptea cu pricina.

Vă prezint un videoclip în care un cetățean a ales să își riște viața și să lovească un urs în cap în timp ce acesta dormea (Probabil sedat de braconieri).
Provin dintr-un sat de munte, am fost martor al multor conflicte om-urs. Și, fără excepție, aceste conflicte au fost generate de oameni.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când cineva a avut de suferit, a fost pentru că a ales să se confrunte cu ursul. Chiar am auzit povești despre oameni care au mers în pădure cu topoare ca să încerce să ucidă un urs și, din păcate, unele dintre aceste întâmplări s-au soldat cu victime”, scrie angajatul ANPM.

Bărbatul iresponsabil, criticat dur de internauți: ”Păcat că nu l-a mâncat”

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară după apariția acestor imagini în spațiul public. De cele mai multe ori, urșii sunt considerați un pericol pentru oameni. Ei bine, în acest caz, bărbatul iresponsabil este criticat în termeni extrem de duri. Iată doar câteva dintre comentarii:

ADVERTISEMENT

Merită o amendă pentru ce a făcut! Lasă ursul sa doarmă în pace… apoi va mai mirați că de ce atacă dacă voi nu îi lăsați în pace! Să fii fericit că ai scăpat cu viață! Urât gest! Să îți fie rușine!”, spune un bărbat.

Doamne fereste așa ceva… În ce lume trăim, printre ce fel de oameni bolnavi cu capul grav… Săracul urs…Păcat că nu l-a mâncat”, scrie și o femeie.

ADVERTISEMENT