Sport

Video viral cu fiul lui Lionel Messi. A acceptat provocarea și a dat un răspuns care i-a entuziasmat pe colegii din echipă

Video viral cu fiul lui Leo Messi după ce acesta a acceptat o provocarea celebră pe rețelele de socializare. Răspunsul i-a entuziasmat pe colegii din echipă.
26.03.2024 | 16:02
Video viral cu fiul lui Lionel Messi A acceptat provocarea si a dat un raspuns care ia entuziasmat pe colegii din echipa
Video viral cu fiul lui Lionel Messi. A acceptat provocarea și a dat un răspuns care i-a entuziasmat pe colegii din echipă. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mateo Messsi, fiul legendarului Leo Messi, a acceptat provocarea venită din rețelele de socializare și a dat un răspuns care i-a entuziasmat până și pe colegii săi de echipă.

Mateo Messi a acceptat provocarea celor de la Inter Miami

Clubul la care joacă Leo Messi, Inter Miami, a avut o provocare pentru juniorii din echipă pe rețelele de socializare. Concret, tinerii din lotul echipei din Miami erau obligați să numească un fotbalist cu o inițială ce avea să le pice aleatoriu.

ADVERTISEMENT

Mateo Messi a acceptat provocarea și răspunsul argentinianului a devenit viral. Fiul marelui jucător i-a picat inițiala F. Matteo nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat cu „Fernandez”, acesta făcând referire la Enzo Fernandez, jucătorul lui Chelsea care a ieșit campion mondial cu Argentina.

Vezi mai jos videoclipul cu Mateo Messi

Inter Miami s-a făcut de râs fără Leo Messi

Fără Leo Messi, în continuare accidentat, Inter Miami s-a făcut de râs în deplasarea de la New York. Echipa patronată de David Beckham a pierdut fără drept de apel, scor 4-0, meciul cu New York Red Bulls. Înfrângerea l-a dezamăgit pe antrenorul Gerardo Martino.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt prea multe de spus, cu excepția faptului că am fost depășiți de situație încă de la început. Jucătorii lui Red Bulls și-au dorit mai mult victoria decât noi, cred că noi nici nu ne-am dorit să câștigăm ca sa fiu sincer.

„Când o echipă intră într-un joc fără dorința de a câștiga, fără spirit de a concura, iar echipa adversă e plină de determinare, e clar că cealaltă echipă va câștiga.

ADVERTISEMENT

“Absența celui mai bun jucător din lume este importantă pentru toată lumea, dar nici săptămâna trecută cu D.C. United, Leo Messi nu a jucat și am reușit să câștigăm“, a spus Martino la conferința de presă.

Antrenorul a oferit și un update cu vedere la starea lui Leo Messi. Acesta a anunțat că jucătorul argentinian a început să se antreneze separat, dar este încă prea devreme pentru a da un răspuns sigur în vederea întoarcerii acestuia pe teren.

ADVERTISEMENT

„Leo( n-r Messi) își revine, a început să se antreneze separat, arată tot mai bine pe zi ce trece, așa că suntem cu ochii pe evoluția lui. Este încă prea devreme pentru a anunța exact o dată când va reveni, trebuie să așteptăm cel puțin până săptămâna viitoare, să analizam evoluția lui, iar după putem reveni cu un update”, a mai adăugat antrenorul argentinian.

ADVERTISEMENT
Tags: