News

Violențe într-un cartier de romi din Codlea. Șase persoane au fost rănite, dintre care două au fost duse la spital

21.04.2020 | 08:21
Violente intrun cartier de romi din Codlea Sase persoane au fost ranite dintre care doua au fost duse la spital
ADVERTISEMENT

Un conflict a izbucnit luni seară într-un cartier de romi din Codlea, iar șase persoane au fost rănite în timpul violențelor.

Violențe într-un cartier de romi din Codlea

Conform newsbv.ro, un scandal uriaș a avut loc în cartierul de romi Mălin, din Codlea, între două bande rivale, iar două persoane aau avut nevoie să fie transportate cu ambulanța la spital.

ADVERTISEMENT

După ce conflictul a fost semnalat prin 112, la fața locului au fost trimiși polițiști și jandarmi care au încercat să-i despartă pe romii care se loveau cu obiecte contondente.

În urma luptelor de stradă, patru oameni ai forțelor de ordine au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar doi participanți la scandal au fost transportați la spital. Se pare că unul dintre aceștia a fost lovit cu un topor în cap.

ADVERTISEMENT

Scandaluri monstruoase în toată țara

”Incidentul a fost aplanat. Cercetările sunt în curs de desfășurare. Acestea sunt toate informațiile ce pot fi furnizate în acest moment”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

În ultimele două zile, incidente de o violență extremă, în care au fost implicați cetățeni de etnie romă, au mai avut loc și în Teliu, Săcele, Tărlungeni (Brașov) în cartierul Mimiu (Ploiești), Micro 6 (Hunedoara), Rahova/Ferentari (București) și Buftea (Ilfov).

ADVERTISEMENT

Duminică seara, polițiștii din Brașov au intervenit la un scandal iscat în Săcele, în urma căruia opt persoane au fost reținute de oamenii legii și prezentate, luni, instanței pentru a fi luate măsuri preventive.

Poliția a fost atacată violent de locuitorii dintr-un cartier din Hunedoara. Totul ar fi pornit de la un cetățean aflat în stare de ebrietate care a fost oprit de polițiști și rugat să se legitimeze. Bărbatul ar fi devenit agresiv și și-a aruncat bicicleta în mașina polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Incidentele grave din Rahova s-au petrecut după ce mai multe persoane au ieșit în stradă să celebreze prima zi de Paște cu muzică și dansuri. Un martor a sunat la poliție, iar oamenii legii și jandarmii din București au intervenit rapid.

ADVERTISEMENT