News

Violeta Alexandru, huiduită în sectorul 5, răbufnește pe Facebook: ”Acesta este PSD în București”

17.08.2020 | 16:45
Violeta Alexandru huiduita in sectorul 5 rabufneste pe Facebook Acesta este PSD in Bucuresti
ADVERTISEMENT

Violeta Alexandru a fost huiduită, luni, de un grup de oameni chiar în momentul în care depunea candidaturile PNL la sectorul 5.

Mai multe persoane s-au strâns și s-au manifestat vehement împotriva ministrului Muncii. La scurt timp, Violeta Alexandru a scris pe Facebook că a fost vorba de niște agitatori trimiși de PSD.

ADVERTISEMENT

Alături de Violeta Alexandru se aflau Nicușor Dan, canditatul dreptei la Primăria București, Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui.

Violeta Alexandru a fost huiduită în sectorul 5. Ce declară ministrul Muncii

După incidentele din timpul discursului pentru depunerea candidaturilor PNL, Violeta Alexandru a răspuns vehement printr-un mesaj postat pe Facebook. Ea a acuzat PSD-ul că face ce știe mai bine și că trimite agitatori pentru a crea tensiune.

ADVERTISEMENT

„Urlete dinspre un grup de agitatori apărut dintr-o dată la evenimentul, extraordinar de civilizat, de depunere a candidaturii lui Cristian Băcanu – candidat PNL&USR-PLUS la Primăria Sector 5. Urlete ca să acopere intervențiile noastre. Amenințări. Provocare. Acesta este PSD în București”, a scris pe Facebook, Violeta Alexandru.

Apoi ministrul Muncii a amintit de evenimentele din 10 august 2018 când Dragnea era la putere, iar la conducerea primăriei era tot Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

”Pe vremea lui Dragnea-PSD, ne-au gazat în 10 august în Piața Victoriei. Cu Firea-PSD tot în Bucureștiul în care ne-au gazat, ne agresează verbal, fac orice ca să ne intimideze. Acesta este PSD în București, oameni buni! Să nu uităm! Acesta este felul lor agresiv de a face politică. Dreapta s-a unit în București tocmai pentru a lupta cu agresivitatea din politică, cu abuzurile PSD, cu grupurile lor de interese – disperate în perspectiva pierderii alegerilor. Suntem aproape să reușim! PNL&USR-Plus București,” a adăugat ministrul Muncii.

Spre finalul mesajului, Violeta Alexandru, a comparat stilul PSD cu cel al interlopilor care încearcă să se impună, inspirând frică.

ADVERTISEMENT

”Nu se poate trăi cu frică în Capitala României. Clanurile interlope încearcă să se impună prin violență, la fel și PSD,” a concluzionat Violeta Alexandru.

Aceasta a mai avut un incident acum câteva săptămâni când a fost certată de mai mulți pensionari care erau nemulțumiți că nu li se vor mări pensiile cu 14%.

 

ADVERTISEMENT