Violeta Alexandru, promisiune pentru pensionari! „Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp”

Alexandru Năstase   
în HotNews
24/08/2020, 10:49
Violeta Alexandru, promisiune pentru pensionari! „Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp” GALERIE FOTO
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a avut un mesaj clar pentru pensionari. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a făcut o promisiune pensionarilor! Oficialul a transmis că pensiile mărite vor ajunge la timp în luna septembrie.

Ca să se întâmple lucrul acesta, la nivelul Poştei Române se pun la punct ultimele detalii. Alexandru a ținut să-i pună la zid și pe reprezentanții PSD-ului care au declarat că pensiile nu vor fi livrate.

“Vor ajunge la timp! Următoarele pensii vor ajunge şi mărite şi la timp. Aud că strategii PSD sugerează pregătirea liniei de atac contra Guvernului pe tema întârzierilor în plata pensiilor din luna septembrie.

Ce a spus Violeta Alexandru despre pensii

Ar cheltui oricât ca să câştige politic şi speră că nu va funcţiona, până la capăt, mobilizarea pe care am făcut-o.

Cu o mână de oameni serioşi din CNPP cărora le mulţumesc pentru tot efortul din aceste zile! De dragul câştigului politic, PSD s-ar bucura dacă întârzie livrarea pensiilor în septembrie.

Vom duce lucrurile cu bine până la final! Pensiile vor ajunge la timp. Pensionarii nu merită nici zvonuri false, nici minciuni despre pensiile din septembrie. Merită respect! Respectul se câştigă prin seriozitate”, a scris ministrul pe o rețea de socializare.

Violeta Alexandru nu a ezitat și a lăudat Poșta Română. Ministrul Muncii spune că a găsit în această instituție mai mulți angajați profesioniști.

“Sunt într-o permanentă legătură la nivelul conducerii Poştei şi văd că se implică punându-şi la punct ultimele detalii.

Îi rog pe poştaşii care le (mai) spun pensionarilor că nu vor primi pensiile la timp, să rămână angajaţi serioşi. Am cunoscut mulţi angajaţi serioşi în Poştă.

Celor care au intrat în campanie electorală sau celor care sunt obişnuiţi să nu aibă încredere, le spun că #sepoate face treabă şi în administraţie sau în companiile de stat.

Cu seriozitate, în fiecare zi – nu din când în când – şi cu un autentic spirit de echipă”, încheie ministrul Muncii.

Vă readucem aminte că potrivit rectificării bugetare, publicate în 19 august în Monitorul Oficial, punctul de pensie se majorează cu 14% de la 1 septembrie, la 1.442 de lei.

 

 

 

Închide ×