ADVERTISEMENT
News

Viorel Cataramă s-a dus în Piaţa Victoriei la proteste: “Au restrâns libertăţile, au distrus afacerile”

Autor: Marian Popovici | 16.05.2020 | 19:26
Viorel Cataramă s-a dus în Piaţa Victoriei la proteste:
Viorel Cataramă Sursa foto: universul.net

Fostul candidat la prezidenţiale, Viorel Cataramă, a anunţat că se va duce în Piaţa Victoriei, acolo unde are loc pentru a doua zi consecutiv un protest împotriva autorităţilor. 

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 19:27. Viorel Cataramă este în Piaţa Victoriei, aşa cum a promis. El a mers la proteste cu un steag “tricolor” uriaş:

16 Mai 2020

Posted by Dan Mihai Balanescu on Saturday, May 16, 2020


Viorel Cataramă s-a dus în Piaţa Victoriilor la proteste: “Au restrâns libertăţile, au distrus afacerile”

Cataramă susţine că merge să protesteze împotriva restrângerii libertăţilor de către autorităţi, el considerând că multe afaceri au fost distruse din cauza măsurilor de izolare impuse de autorităţi:

ADVERTISEMENT

”Mă duc să protestez împotriva autorităților, care au restrâns libertățile, au distrus afaceri”, a spus Viorel Cataramă, președintele Partidului Dreapta Liberală.

Viorel Cataramă a fost testat negativ la testul RT-PCR făcut pentru a vedea dacă s-a infectat cu noul coronavirus, după ce s-a deplasat într-un focar şi unde s-ar fi îmbrăţişat cu mai mulţi oameni potenţial infectaţi.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri s-a expus de bună voie la infectarea cu COVID-19!

Omul de afaceri a spus că se va expune de bună voie infectării cu coronavirus pentru a demonstra că virusul nu este periculos şi că măsurile de securitate luate de autorităţi sunt exagerate. El s-a autoizolat la domiciliu până când au venit rezultatele testelor.

Soţia sa, Adina Alberts, a plecat de acasă în momentul în care a aflat de intenţiile soţului său. Tot ea i-a ţinut la curent pe cei interesaţi de starea de sănătate a lui Cataramă printr-o postare de Facebook:

ADVERTISEMENT

“Pentru că sunteți atât de mulți prieteni care mă întrebați care este starea de sănătate a lui Viorel Cataramă, iată situația.

Astăzi se împlinește exact o săptămână de când soțul meu s-a autoexpus riscului COVID-19.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment el nu a dezvoltat simptome caracteristice infectării cu noul coronavirus. Iar de boală SARS-Cov-2 nici nu poate fi vorba.

Cu excepția unui episod de dispnee ușoară și a un catar nazal de slabă intensitate, alte simptome nu a dezvoltat. Temperatura corporală nu s-a ridicat peste 37 grade C, iar saturația oxigenului în sângele arterial periferic (SpO2) nu a scăzut sub 97% .

ADVERTISEMENT

Este momentul să facă o testare. Este exact ceea ce va face astăzi cu ajutorul unei unități medicale mobile ce se va deplasa la domiciliu pentru recoltare. Până acum NU s-a mai testat”, a scris Adina Alberts pe Facebook

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!