Sport

Vipers Kristiansand – Rapid 35-30, în etapa 8 din grupa B a Ligii Campionilor. Eșec clar pentru giuleștence

Vipers Kristiansand - Rapid s-a terminat cu victoria gazdelor. Norvegiencele s-au impus la capătul unui meci pe care l-au dominat pe întreaga durată.
18.11.2023 | 20:44
Vipers Kristiansand  Rapid 3530 in etapa 8 din grupa B a Ligii Campionilor Esec clar pentru giulestence
Rapid joaca la victorie pe terenul lui Vipers. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-11-2023
17:05

Vipers - Rapid 35-30

Clasament
Clasament gruba B a Ligii Campionilor. foto: flashscore.ro

Min. 60: Partida se termină cu victoria triplei campioane a Europei, Vipers. Gazdele nu le-au dat nici o șansă rapidistelor. Bucureștencele coboară pe locul 6 în grupa B a Ligii Campionilor.

Min. 50: Rapid forțează atacul însă nu reușește să se apropie de norvegience

Min. 40: Se joacă pe contre în acest moment. Vipers conduce partida la 6 goluri

Min. 34: Cele două formații merg cap la cap în partea secundă a jocului, scor : 20-16

Min. 31: A început repriza secundă!

Min. 27: Bucureștencele au redus diferența la 3 goluri: 17-14

Min. 22: Rapid caută să reducă din diferența de scor, însă gazdele își mențin avantajul de 4 goluri

Min. 18: Gazdele se distanțează la 4 goluri

Min. 16: Rapid a fost aproape de egalare, însă arbitrul a fluierat fault în atac

Min. 9: Norvegiencele preiau conducerea

Min. 7: Cele două formații se bat de la egal la egal

Min. 1: A început partida!

Meciul Vipers Kristiansand – Rapid are loc sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 8-a din grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este prima etapă din returul fazei grupelor. Giuleștencele ocupă locul 5, cu 7 puncte, la fel ca și CSM București în grupa A, iar Vipers, nimeni alta decât câștigătoarea ultimelor trei ediții din Liga Campionilor este în urma ei, pe locul 6, cu numai 5 puncte!

Unde se joacă meciul Vipers Kristiansand – Rapid

Întâlnirea Vipers Kristiansand – Rapid se dispută sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 19:00, în sala sporturilor din cadrul complexului sportiv și de fitness și spa Aquarama din orașul norvegian, cu o capacitate de 2200 locuri, în etapa a 8-a a grupei B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

ADVERTISEMENT

La Kristiansand, oraș unde echipa de fotbal nu a mai reușit de ani de zile să urce din al doilea eșalon în prima divizie, fanionul sportului local este, evident, echipa de handbal feminin, mai ales în urma imenselor rezultate din Liga Campionilor. De aceea la toate partidele europene sala este plină ochi și atmosfera este una deosebită, dar totuși departe de ceea ce sunt în stare să facă pentru echipa lor fanii giuleșteni.

Cine trasmite la TV partida Vipers Kristiansand – Rapid

Partida Vipers Kristiansand – Rapid se joacă sâmbătă 18 noiembrie, de la ora 19:00, în  sala Aquarama din localitatea norvegiană, în etapa a 4-a din grupe B a Ligii Campionilor la handbal feminin și va fi transmisă la TV, pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Jucătoarele de la Vipers au fost efectiv uluite de felul în care au creat suporterii Rapidului atmosfera în tribunele Sălii Polivalente la meciul tur jucat cu o săptămână în urmă. Una dintre cele mai valoroase jucătoare de la Vipers, Marta Tomac, a urcat chiar în tribune, cântând cu fanii Rapidului, de la care a primit în dar pentru marea absentă de la Vipers, legenda handbalului norvegian, potarul Katerine Lund un tricou cu culorile Rapidului, dar având inscripționate numărul 1 și numele lui Lund.

Cine este Vipers Kristiansand, adversara Rapidului din etapa a 8-a a grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin

Adversara Rapidului e cel mai greu nume care putea sta acum în calea giuleștencelor, pentru că vorbim despre o echipă cu o performanță de-a dreptul uluitoare, pentru că a câștigat în ultimii trei ani consecutiv trofeul Ligii Campionilor în finalele de la Budapesta. Finala din ediția precedentă a stabilit un record mondial de audiență TV pentru un meci de handbal feminin.

ADVERTISEMENT

La nivel intern au cucerit de șase ori campionatul, gloria începând abia din anul 2018 și tot de șase ori Cupa. La acest moment însă reculul e imens, de când pe bancă a fost instalat slovacul Tomas Hlavaty. La București vor lipsi croata Ana Debelic, însărcinată și Kaline Dahlum, două jucătoare importante pentru Vipers.

Cote la pariuri la jocul Vipers Kristiansand – Rapid

Deși au un moment extrem de negativ din postura echipei care are trei Ligi ale Campionilor luate una după alta, casele de pariuri nu par a concepe că Vipers Kristianstad nu ar obține toate punctele la meciul cu Rapid. De aici și cota destul de mică la victorie pentru gazde, între 1,35-1,40 iar pentru Rapid cota este de 4,40. La șansă dublă X2 avem o altă cotă excelentă, 3,20.

ADVERTISEMENT

Este meciul cu numărul 4 dintre cele două echipe, care s-au întâlnit în sferturi de finală sezonul trecut, cu două victorii consistente pentru norvegience și al treilea a avut loc săptămâna trecută, cu un start nebun al oaspetelor, care conduceau cu 8-1 în prima repriză dar într-un final nebun româncele au transformat o aruncare de la 7 m în ultima secundă și s-au impus la un gol!

ADVERTISEMENT