Fotbal intern

Virgil Ghiță a comentat grupa de la EURO U21 2021: ”Vrem revanșa cu Germania”. Video

11.12.2020 | 11:05
Virgil Ghita a comentat grupa de la EURO U21 2021 Vrem revansa cu Germania Video
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei naționale de tineret a României, Virgil Ghiță, a comentat grupa de la EURO U21 2021 și anunță că vrea revanșa împotriva Germaniei, formație care ne-a eliminat în semifinale la turneul final de anul trecut.

Tricolorii mici fac parte din Grupa A, alături de țara gazdă Ungaria și de reprezentativele Olandei și Germaniei.

ADVERTISEMENT

Formația U21 va juca cele trei meciuri în perioada 24-30 martie, iar FANATIK vă prezintă programul întâlnirilor.

Grupa de la EURO U21 2021 nu-l sperie pe Virgil Ghiță

”Este o grupă dificilă, toate cele patru echipe au jucători extraordinari de buni și vor fi meciuri foarte tari. Avem motivație, mai ales că anul trecut ne-am calificat dintr-o grupă mai grea decât acesta și nu avem niciun motiv să ne gândim că nu vom reuși și acum”, a declarat Virgil Ghiță despre grupa României de la EURO U21 2021.

ADVERTISEMENT

”Ne gândim la o revanșă cu Germania și eu abia aștept să fiu acolo, să joc împotriva lor. Este o mare responsabilitate să poți banderola de căpitan. Îți dă un motiv în plus pentru a juca din ce în ce mai bine și a arăta că este un lider”, a mai spus căpitanul naționalei de tineret.

”Este o grupă destul de dificilă. Germania și Olanda sunt două țări cu jucători foarte talentați și va trebui să dăm totul ca să ne calificăm mai departe. Trebuie să mergem acolo și să avem cel puțin dăruirea pe care au avut-o băieții anul trecut dacă vrem să ne calificăm. Altfel nu avem nicio șansă”, a afirmat și Alexandru Mățan.

ADVERTISEMENT

”Este inedită noua formulă de defășurare, dar nu avem ce să facem, trebuie să ne supunem. Ne pare rău că din cauza Covid fanii nu vor putea să vină în număr mare la stadion. Din ce știu, în Ungaria spectatorii au acces pe stadion într-un număr limitat. Sperăm să fie români care să ne susțină.

Cu toții ne dorim să ajungem la un turneu final, dar vom vedea ce va decide Mister. Este un test de maturitate să jucăm împotriva fotbaliștilor pe care îi vedem la televizor și va trebui să facem o figură frumoasă. Încercă să depășim performanța de la Euro 2019”, a încheiat jucătorul de la FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii din țările pe care le va întâlni România la Campionatul European de tineret de anul viitor au analizat grupa din care fac parte acestea, iar Olanda și Germania sunt văzute drept favoritele grupei.

ADVERTISEMENT
Tags: