Life

Virgil Ianțu revine cu un nou sezon Câștigă România. Când au loc preselecțiile

Virgil Ianțu revine cu un nou sezon Câștigă România. Află tot ce trebuie să știi despre preselecții.
24.10.2021 | 20:55
Virgil Iantu revine cu un nou sezon Castiga Romania Cand au loc preselectiile
Virgil Ianțu revine cu un nou sezon Câștigă România. Când au loc preselecțiile. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu revine la TVR 2 cu un nou sezon al emisiunii-concurs Câștigă România. Din cauza pandemiei de COVID-19, preselecțiile se vor desfășura online.

Prezentatorul TV așteaptă ca românii dornici să-și testeze cunoștințele de cultură generală să se înscrie la emisiunea sa. Show-ul a debutat în 2017, iar în prezent se fac preselecții pentru sezonul nouă.

ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu revine cu un nou sezon Câștigă România, la TVR 2

Vești bune pentru fanii emisiunii Câștigă România!, prezentată de Virgil Ianțu. Cei care vor să-și testeze cunoștințele se pot înscrie la preselecțiile pentru noul sezon până luni, 1 noiembrie 2021.

Preselecțiile se vor desfășura online din cauza pandemiei de coronavirus. Cei interesați vor avea de completat detaliat o fișă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul Televiziunii Române, tvr.ro.

ADVERTISEMENT

Fișa trebuie trimisă la adresa de email castiga.romania@tvr.ro până la data menționată mai sus. Fișele vor fi verificate de echipa emisiunii.

Solicitanții vor fi contactați în termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a stabili o zi și un interval orar în care să susțină un test de cultură generală. Testul se va desfășura pe WhatsApp Video sau pe Zoom.

ADVERTISEMENT

Cum se desfășoară emisiunea Câștigă România!

În fiecare ediție, trei concurenți se află în platoul emisiunii. Aceștia trebuie să răspundă corect la mai multe întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, mai multe județe de pe harta României.

Fiecare concurent trebuie să-și aleagă, ca punct de plecare, un județ de graniță de pe hartă. Misiunea concurentului este aceea de a ajunge la un alt județ de graniță, dar ales de calculator de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Întrebările de cultură generală la care trebuie să răspundă concurenții au legătură cu județele pe care le „străbat”. În ultima etapă rămâne un singur jucător, fiind acela care a reușit să răspundă corect la cele mai multe întrebări.

„Când am început, nu am realizat cât de mare va fi impactul acestui show de televiziune, cine vor fi concurenţii, cum va reacţiona publicul.

Am pornit de la ideea că România merită un concurs, o producţie care să arate ce e bun, ce e nou, cu ce ne putem mândri, pentru că, ştiţi foarte bine, lucrurile rele au fost şi sunt puternic mediatizate, pe când cele bune, de multe ori, stau cu modestie ascunse.

Asta m-a atras la Câştigă România: nu e doar un concurs, e o emisiune educativă şi inspiraţională care era şi este necesară.

Vrem să vedem la televizor oameni care au valoare cu adevărat, chiar dacă nu sunt vedete sau celebrităţi. Vrem să vedem oameni autentici, care reuşesc să treacă peste greutăţile zilnice cu fruntea sus”, a declarat Virgil Ianțu despre emisiunea pe care o moderează la TVR 2.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1