Sport

Visul de play-off al lui Adrian Mititelu, spulberat de proprii jucători. Și-au dat autogol în ambele partide decisive! Ce prime au ratat oltenii

Visul lui Adrian Mititelu ca FC U Craiova să intre în play-off-ul SuperLigii 1 a fost spulberat de proprii jucători în două meciuri cheie pentru olteni.
16.03.2023 | 22:53
Visul de playoff al lui Adrian Mititelu spulberat de proprii jucatori Siau dat autogol in ambele partide decisive Ce prime au ratat oltenii
Visul de play-off al lui Adrian Mititelu, spulberat de proprii jucători. Sursă foto: sportpictures.eu.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a avut două meciuri de coșmar, în care putea să își îndeplinească obiectivul de a intra în play-off, mai ales după forma bună pe care jucătorii lui Nicolo Napoli au arătat-o în 2023.

Visul de play-off al lui Adrian Mititelu, spulberat de proprii jucători

Visul lui Adrian Mititelu ca FC U Craiova să intre în play-off a fost spulberat de proprii jucători, deși oltenii au avut șanse mari de a se clasa în primele șase echipe din SuperLiga 1.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova avea nevoie de o victorie în confruntarea cu Hermannstadt, scor 0-1, care ar fi garantat calificarea matematică în play-off, însă partida a fost decisă de autogolul din minutul 69 al fundașului Danny Henriques.

Totuși, șansele rămâneau în favoarea oltenilor, care ar fi intrat în play-off și dacă ar fi terminat la egalitatea meciul rejucat cu Sepsi, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, oltenii punându-și din nou bețe în roate.

ADVERTISEMENT

Portarul Ionuț Gurău a gafat la primele două goluri ale lui Sepsi, însă cea de-a doua eroare a portarului a fost colosală, respingând în proprie poartă un șut trimis de Mihai Bălașa, care se ducea pe lângă.

Totodată, la al treila gol al covăsnenilor, șutul lui Adan Aganovic a fost deviat în proprie poartă de către un fundaș al oltenilor, care a încercat să respingă șutul, iar traiectoria mingii l-a păcălit pe Ionuț Gurău.

ADVERTISEMENT

Gafele jucătorilor lui FC U Craiova în ultimele 2 meciuri:

  • Hermannstadt – FC U Craiova 1-0 – 1 autogol
  • Sepsi – FC U Craiova 4-0 – 2 autogoluri*, 2 gafe ale portarului. *- deși mingea șutată de Adan Aganovic a fost respinsă în poartă, mijlocașul croat a fost creditat cu gol

Jucătorii lui FC U Craiova au ratat niște prime speciale de la Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre primele pe care jucătorii săi le-ar fi primit în cazul în care ar fi reușit să intre în play-off: Primele nu le ofer acum!

ADVERTISEMENT

Primele sunt în contract, de când am semnat cu jucătorii. Pentru noi care vin de jos accederea în play-off e un obiectiv important și îl premiem. Numai simpla accedere o premiem”.

„Primele au fost prevăzute în contract și anul trecut, dar nu au putut să le obțină. Le-am zis și eu că banii sunt la ei. Depinde de ei. Nu mai depinde de mine, de nimeni, de niciun meci al altor echipe, doar de ei.

Exact asta le-am zis și eu care e diferența între a merge la Constanța duminică sau a juca luni la ora 16:30 cu Mioveni. Și a juca cu CSU, cu FCSB, cu Rapid nu mai vorbesc. Să mergi să joci iar în Giulești”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT