Sport

Visul lui Hagi după Flora Tallinn – Farul 0-2: „E tot ceea ce ne dorim!”

Gică Hagi a fost mulțumit după victoria obținută de Farul în deplasarea cu Flora Tallinn, scor 2-0, partidă din turul trei preliminar Conference League.
16.08.2023 | 21:31
Visul lui Hagi dupa Flora Tallinn  Farul 02 E tot ceea ce ne dorim
Visul lui Hagi după Flora Tallinn - Farul 0-2. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” consideră că echipa sa a făcut o dublă manșă foarte bună, iar acum visează să se califice în grupe, urmând să afle echipa împotriva căreia va evolua în play-off-ul Conference League, și anume cu învingătoarea dintre HJK Helsinki și Qarabag.

Visul lui Hagi după Flora Tallinn – Farul 0-2

Gică Hagi a fost mulțumit după victoria obținută de Farul și în duelul din deplasare cu Flora Tallinn, lăudându-și jucătorii și recunoscând că este mulțumit de faptul că echipa sa nu a primit gol.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros că n-am primit gol și că am marcat în toate meciurile. Că până acum primisem gol în toate meciurile, iar acum în această dublă n-am primit niciun gol.

Pentru noi a fost important să nu primim gol! Pentru mine, Flora Tallinn a fost un adversar foarte dificil, să nu uitați că noi la Constanța am câștigat pe final”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

„Dar și noi suntem buni!”

„Dar și noi suntem buni, cred că diferența a făcut-o faptul că am fost mai concreți. E visul nostru să intrăm în grupele Conference League, e ceea ce ne dorim”, a continuat Gică Hagi.

Constantin Budescu a înscris un gol superb în partida retur cu Flora Tallinn, iar acesta se simte foarte bine de când a venit la Farul, după despărțirea bruscă de Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Au fost nişte zile bune, m-au învăţat multe, tactica lor de joc. Încercăm să jucăm fotbal aici şi pentru mine e perfect. Nu este nicio presiune, au dovedit din nou că se pricep la fotbal .

La noi se caută can-can-ul, eu încerc să-mi văd de treabă aici.  Sunt aproape de 100%. Mă simt foarte bine, şi fizic la fel, să se bucur şi cei de la televizor.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să ne calificăm în grupele Conference League. Am întâlnit o echipă foarte bună, e bine pentru noi că nu am primit gol”, spunea Constantin Budescu după meciul tur cu Flora Tallinn.

ADVERTISEMENT