Fotbal intern

Visul lui Olimpiu Moruţan: “Îmi doream să fiu antrenat de Hagi”

09.10.2018 | 14:00
Visul lui Olimpiu Morutan Imi doream sa fiu antrenat de Hagi
ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan a dezvăluit că visul său era să ajungă să fie antrenat de Gheorghe Hagi, însă nu regretă că a venit la FCSB şi a refuzat oferta venită de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali a insistat pentru noua “perlă” pe care o are în echipă, însă Oli îşi dorea altceva atunci când era copil.

“Deocamdată sunt la Steaua și vreau să rămân pentru treaba începută aici, dar pe viitor vreau să joc cât mai sus. Știu că domnul Hagi m-a vrut foarte mult la Viitorul, dar asta a fost să fie. Prima dată m-a văzut la Cupa Hagi Danone și de atunci a pus ochii pe mine.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruţan visa să fie antrenat de Hagi

Da, este ”Regele” fotbalului românesc. Vă dați seama că îmi doream, dar mă bucur că am ales acest drum și a fost totul bine”, a spus Olimpiu Moruţan pentru GSP.

Dorinţa lui Olimpiu Moruţan din copilărie era să ajungă sub comanda “Regelui” fotbalului românesc, iar acum este coleg cu fiul acestuia la naţionala under 21 acolo unde luptă pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Naţionala de tineret mai are două meciuri din grupa de calificare la turneul final, ambele acasă, cu Liechtenstein şi Ţara Galilor. 

ADVERTISEMENT

“Să reuşim o calificare”

“Ne dorim să ne calificăm și suntem foarte încrezători că ne putem califica la EURO. Da, chiar ne doream la fiecare meci să obținem un rezultat foarte bun și să jucăm în echipă.

Deocamdată visăm prea departe, trebuie să ne gândim la meciurile astea două. În primul rând să ne calificăm și după aceea o să ne fixăm și un obiectiv. Cred că noi suntem un grup foarte talentat și sperăm să o ținem tot așa cu meciuri foarte bune și să reușim o calificare”, a mai spus Moruţan pentru aceeaşi sursă.

ADVERTISEMENT
Visul lui Olimpiu Moruţan era să fie antrenat de Gheorghe Hagi. Jucătoru lui FCSB dă mâna cu idolul său în copilărie, în timpul competiţiei "Cupa Hagi Danone"
Visul lui Olimpiu Moruţan era să fie antrenat de Gheorghe Hagi