Sport

Vivi Răchită a analizat lista de Champions League a lui Gigi Becali. „Niciodată!”. Ce spune de obiectivul grupelor

Vivi Răchită a pus sub lupă planul lui Gigi Becali. Patronul FCSB vrea să facă 5-6 transferuri tari în vară și să ajungă în grupele Champions League
11.04.2024 | 16:20
Vivi Rachita a analizat lista de Champions League a lui Gigi Becali Niciodata Ce spune de obiectivul grupelor
Vivi Răchită a analizat lista de Champions League a lui Gigi Becali. „Niciodată!” Ce spune de obiectivul grupelor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a analizat lista de transferuri pe care vrea să le facă Gigi Becali. Patronul FCSB are un singur vis, acela de a readuce echipa în grupele Champions League.

Vivi Răchită a analizat lista de Champions League a lui Gigi Becali. „Ne spulberă”

După victoria cu Universitatea Craiova, care a distanțat-o pe FCSB la zece puncte de locurile 2 și 3, Gigi Becali a promis că va băga mâna adânc în buzunar la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

Patronul roș-albaștrilor vrea doi fundași laterali, un fundaș central, un mijlocaș central, o extremă dreapta și un vârf de careu. Printre țintele lui Becali se numără Denis Alibec, Louis Munteanu, Alex Mitriță și Philip Otele.

În ciuda ambițiilor lui Gigi Becali, Vivi Răchită nu îi dă nicio șansă FCSB-ului să ajungă în grupele Champions League. Vicecampioana României e ultima echipă care a jucat în cea mai tare competiție intercluburi a Europei, în sezonul 2013-2014.

ADVERTISEMENT

„Fundaș stânga e Radunovic, o să-i prelungească contractul. Fundașul dreapta nu e Antwi? Racheta, care s-a făcut petardă. Cel mai bun fundaș al FSCB-ului e Chiricheș.

La valoarea și experiența lui va fi un mare plus pe FCSB. Păi el îl poziționa pe Dawa când juca cu Dawa și acum îl poziționează pe Ngezana.

ADVERTISEMENT

Dawa și Ngezana sunt doi bezmetici fără Chiricheș. Chiricheș îi învață cum să închidă culoarele. Mitriță, niciodată. E finul lui Mihai Rotaru și e oltean.

Otele, a cerut Neluțu Varga 6 milioane de euro, că e prieten cu Gigi, altfel cerea 3 milioane.  Alibec nu cred că va veni. Pe orcine va aduce, poate să îi aducă pe toți.

ADVERTISEMENT

Nu avem nicio șansă să ne calificăm în Champions League. Dacă ajungem în turul 3 sau în play-off, dăm de echipe care ne spulberă”, a declarat Valeriu Răchită, în exclusivitate la SPOTLIGHT SuperLiga, show care se vede live pe FANATIK.ro, în fiecare zi de marți, de la ora 15:00.

“Vali Cretu I-A INCHEIAT CARIERA lui Andrei Ivan!” | ANALIZA TAIOASA dupa FCSB - U Craiova 2-0

ADVERTISEMENT