Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vivi Răchită, caracterizare fără milă a lui Elias Charalambous. “E elev cuminte, așa cum îi place lui Gigi”

Vivi Răchită a făcut o caracterizare fără milă la adresa lui Elias Charalambous. Analistul a avut câteva cuvinte de spus și despre Mihai Pintilii.
06.12.2023 | 10:28
Vivi Rachita caracterizare fara mila a lui Elias Charalambous E elev cuminte asa cum ii place lui Gigi
Vivi Răchită a făcut o caracterizare fără milă la adresa lui Elias Charalambous. Analistul a avut câteva cuvinte de spus și despre Mihai Pintilii.
ADVERTISEMENT

O poză din timpul duelului FCSB – Oțelul Galați, scor 0-2, a devenit virală. După acea fotografie, Vivi Răchită a făcut o caracterizare fără milă la adresa lui Elias Charalambous și a lui Mihai Pintilii. Analistul susține că momentul a fost penibil pentru cei doi tehnicieni.

“Genială poza cu domnul din Cipru”

Vivi Răchită a comentat poza virală publicată de Gsp.ro în care se regăsește ca subiect principal Elias Charalambous alături de unul dintre oficialii FCSB-ului care dă indicații unui jucător tânăr: “Genială a fost poza. Te uiți la fata aceea frumoasă, Iuliana Demetrescu, la un domn venit din Cipru, îmbrăcat gros ca să nu îi fie frig.

ADVERTISEMENT

În partea dreaptă un tânăr jucător de 16 ani care urmează să intre în echipa FCSB-ului și care primește indicații de la Mache. Celebrul Mache (n.r. Team Manager FCSB). Nu înțeleg, poate că Mache are și el licență.

Pintilii când l-a văzut pe Mache că îi dă indicații lui Toma, nu putea să îl dea de acolo și să îi de-a el indicații sau să îi zică Meme ceva. Cum să lași delegatul echipei să dea indicații unui jucători”, a spus analistul de la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, caracterizare fără milă a lui Elias Charalambous

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Vivi Răchită a făcut o caracterizare fără milă la adresa lui Elias Charalambous. Analistul nu l-a uitat nici pe Mihai Pintilii și a avut câteva cuvinte dure despre cei doi tehnicieni, în urma pozei virale.

“Pintilii și Charalambous sunt depersonalizați. Noi despre astea am vorbit și mai demult. Știm ce se întâmplă în vestiar acolo. Jucătorii te etichetează. Dacă ești A1, dacă ești jupân. Și dacă vestiarul te acceptă, se comportă ca atare.

ADVERTISEMENT

Sau cum se întâmplă la FCSB, când știe că ești un executant și că deciziile nu le iei tu, se poartă în consecință. Elev cuminte, că are pe echipament EC. Păi lui Gigi d-ăștia îi plac. Elevi Cuminți care să fie ascultători și să facă ce li se spune. Penibil”, a spus Vivi Răchită.

Reacție dură după „șmecheria” lui Florinel Coman

La FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită a avut o reacție dură după “șmecheria” lui Florinel Coman. Analistul nu înțelege de ce arbitrul din duelul FCSB – Oțelul Galați nu a reacționat mai autoritar în urma injuriilor primite de la jucător. Răchită este de părere că Florinel ar fi trebuit să primească direct cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

“Da, va juca cu CFR-ul. Nu-l înțeleg pe Bârsan. Îi dădeam direct roșu. Pentru înjurăturile pe care i le-a adresat. Niște înjurături incredibile. Bârsan se făcea că nu vede. Am fost și eu fotbalist și eu aveam nervi pe arbitrii, dar în față nu îi înjuram niciodată. Și ei fac parte din joc, și ei sunt oameni.

Nu îi înțeleg pe acești arbitrii care se lasă călcați în picioare de jucători. Ai regulamentul. Cum să te lași umilit de un jucător. Acești arbitrii se depersonalizează când fac asta. Accepți asta ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Florinel a făcut un lucru normal pentru echipă. Probabil, i s-a spus și de pe bancă acest lucru. Dar a fost un lucru urât pentru el. Urmează și meciul de 6 puncte cu CFR Cluj. CFR-ul, paradoxal, când a început să joace, uite că a pierdut pe final la Craiova. 

Să știi că oamenii adevărați, directorii sportivi și scouterii din fotbalul mare pun la dosarul lui Florinel aceste înjurături. Sunt lucruri care în fotbalul mare nu sunt acceptate”, a mai spus analistul.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Vivi Răchită, caracterizarea lui Charalambous și a lui Pintilii

ADVERTISEMENT