Life

Viviana Sposub știe cum va arăta nunta cu George Burcea. Când va avea loc evenimentul

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de doi ani, iar acum vorbesc de planurile de nuntă. Prezentatoarea de la Dimineața cu noi a făcut declarații.
04.08.2022 | 14:43
Viviana Sposub stie cum va arata nunta cu George Burcea Cand va avea loc evenimentul
Viviana Sposub și George Burcea, pregătiți de nuntă: ”Trebuie să mă ceară într-un loc special”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D știe cum va arăta nunta cu actorul cu care se iubește. Când va avea loc evenimentul și cum va fi ceremonia celor doi, frumoasa brunetă subliniind că vrea să fie cerută într-un loc cu totul special.

Viviana Sposub și George Burcea, pregătiți de nuntă: ”Trebuie să mă ceară într-un loc special”

Viviana Sposub și George Burcea sunt mai pregătiți ca niciodată să facă pasul cel mare, asta pentru că actorul a încheiat procesul de divorț cu artista Andreea Bălan. Prezentatoarea de la Dimineața cu noi are foarte multe idei pentru cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să mă ceară într-un loc special, nu oriunde, nu în țară, trebuie să fie în afara țării, dar trebuie să am manichiura făcută, ca să pot face celebra poză cu inelul. Am fost în Maramureș, a fost foarte frumos.

Mireasa nu a aruncat buchetul, uite că nici nu mi-am dat seama de treaba asta, însă nu l-am prins, că nu s-a aruncat. Dar mi s-a pus voalul, așa că înseamnă că mă căsătoresc. Sunt următoarea mireasă”, a declarat vedeta pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și partenerul de viață sunt foarte uniți și formează unul dintre cuplurile autohtone iubite de fani, de aceea lumea abia așteaptă să afle când vor ajunge în fața altarului.

Viviana Sposub și George Burcea, nuntă în viitorul apropiat

Viviana Sposub și George Burcea se pregătesc de nuntă în viitorul apropiat, actorul precizând că nu duce lipsă de imaginație și sigur cererea în căsătorie va fi una de neuitat. Bruneta ar putea fi cerută în Bulgaria sau Ungaria.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, iubitul prezentatoarei a dat de înțeles că ceremonia va avea loc în viitorul apropiat. Cu această ocazie moderatoarea a primit și o declarație emoționantă din partea partenerului de viață.

„Viviana este cel mai important om din viața mea, o iubesc nespus de mult, o iubesc mult, la anul vine cererea, vine și nunta. Pardon, nu în 2023, în 2027. Ea mi-a fost alături în ultimii doi ani, a stat lângă mine”, a completat George Burcea.

ADVERTISEMENT