Sport

Vlad Chiricheș „a îngropat” România, dar nu duce lipsă de oferte. Unde ar putea ajunge fundașul lui Sassuolo

Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale a României , ar putea să o părăsească pe Sassuolo în această vară, fiind dorit de către Monza și Galatasaray.
07.06.2022 | 18:33
Vlad Chiriches a ingropat Romania dar nu duce lipsa de oferte Unde ar putea ajunge fundasul lui Sassuolo
Vlad Chiricheș este evaluat conform Transfermarkt la 2.500.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a comis două erori uriașe la golurile marcate de Muntenegru împotriva României, iar căpitanul naționalei a fost cel mai slab de pe teren. Cu toate acestea, fundașul central nu duce deloc lipsă de oferte.

Vlad Chiricheș este dorit de Monza și de Galatasaray, conform presei din Italia

Vlad Chiricheș a fost declarat dezamăgirea sezonului la Saussuolo, însă fundașul central nu duce lipsă de oferte din Serie A, fiind dorit de noua promovata Monza.

ADVERTISEMENT

Însă, conform jurnaliștilor italieni Fabrizio Romano și Gianluca Di Marzio, Chiricheș este dorit și de Galatasaray, unde mai evoluează Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău.

Chiricheș mai are un an contract cu Sassuolo, însă Cim-Bom ar fi interesați să îl transfere, deși va împlini 33 de ani în toamnă.

ADVERTISEMENT

Galatasaray a trimis deja o ofertă către Sassuolo

Conform sursei citate, Galatasaray a trimis o ofertă oficială pe adresa clubului italian și așteaptă un răspuns. Cei de la Sassuolo înclină de asemenea să se despartă de jucător încă din această vară, mai ales că din iarnă va intra în ultimele șase luni și ar putea semna cu orice echipă.

Astfel, sunt șanse foarte mari ca Vlad Chiricheș să nu mai continue la Sassuolo, care dacă nu îl cedeză ar putea să îl piardă gratis în vară.

ADVERTISEMENT

Sassuolo a plătit 9,5 milioane de euro pentru transferul lui Vlad Chiricheș de la Tottenham, iar acum jucătorul este evaluat conform Transfermarkt la doar 2,5 milioane.

Vlad Chiricheș și-a pus cenușă în cap după dezastrul din Muntenegru: „Vreau să îmi asum întreaga responsabilitate”

Vlad Chiricheș a avut puterea la finalul meciului să își asume responsabilitatea în calitate de căpitan pentru prestația jalnică din meciul cu Muntenegru:

ADVERTISEMENT

„Vreau să îmi asum întreaga responsabilitate. Și-au creat ocazii la cele două greșeli ale mele. Îmi pare rău pentru colegi, sper să nu îi afecteze prea mult. Am fost un pic surprinși de agresivitatea lor, au fost mai puternici.

Nu putem să găsim un alibi din accidentarea lui Cristea. Sperăm să fie bine, să își revină. Sper ca această înfrângere să aibă impact în vestiar și fiecare jucător să dea mai mult, să aibă mai multă încredere. Tricoul echipei naționale îți dă o anumită responsabilitate”, a declarat Chiricheș, la Prima TV.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,17 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul Bosnia și Herțegovina – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT