News

Vlad, fiul lui Piedone, reacționează după arestarea tatălui său: ”Știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou”

Fiul lui Piedone, Vlad Piedone, reacționează după arestarea tatălui său, în dosarul Colectiv. Tânărul, care este deputat în Parlamentul României, consideră că justiția a făcut o nedreptate.
12.05.2022 | 23:46
Vlad fiul lui Piedone reactioneaza dupa arestarea tatalui sau Stiu ca esti nevinovat Pentru mine esti un erou
Cristian Popescu Piedone împreună cu fiul său, Vlad, la Bragadiru. Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Vlad Popescu Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone, reacționează după ce tatăl său a fost condamnat definitiv, joi, 12 mai, la patru ani de închisoare cu executare, în dosarul Colectiv.

Vlad Piedone: ”Tatăl meu plătește pentru ceva ce nu a făcut”

Tânărul deputat în Parlamentul României spune că justiția a făcut o nedreptate și-și cataloghează părintele drept un erou. Vlad Piedone spune că justiția din țară a demonstrat și cât este de ”strâmbă”, dar și că aplică pedepse în funcție de numele vinovatului.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului.

Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

ADVERTISEMENT

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?”, a scris pe facebook Vlad Popescu Piedone.

Vlad Piedone: ”Tată, tu știi că ai făcut numai bine!”

Fiul fostului primar al Sectorului 5 a mărturisit că sentința finală, dată de Curtea de Apel București, a fost o lovitură pentru el și familia sa. Mai mult, a ținut să sublinieze că mulți oameni îl iubesc pe tatăl său și că acesta se va întoarce curând acasă.

ADVERTISEMENT

”Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate! Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou!

Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

ADVERTISEMENT

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând! Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”, a mai scris fiul lui Piedone.

ADVERTISEMENT

Cristian Piedone, condamnat definitiv la 4 ani de închisoare, în dosarul Colectiv. Pedeapsa i-a fost redusă de la 8 ani și șase luni

Reamintim că joi, Cristian Piedone a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare. Pedeapsa este una mai mică decât i s-a dat până acum, 8 ani și 6 luni.

Cristian Piedone s-a predat singur poliției, fiind încarcerat în acest moment la Penitenciarul Rahova. În același dosar au mai fost condamnați definitv și patronii Clublui Colectiv.

Cristian Piedone și-a predat atribuțiile lui Mircea Horațiu Nicolaidis. Acesta va conduce interimar Primăria Sectorului 5 până se vor organiza noi alegeri.