Life

Vlad Gherman și Oana Moșneagu concurează pe Instagram. Acum a fost duelul mamelor

Vlad Gherman nu a vrut să rămână dator față de Oana Moșneagu. Cei doi actori din Adela s-au tachinat prin intermediul mai multor postări, în mediul online.
19.03.2022 | 22:36
Vlad Gherman si Oana Mosneagu concureaza pe Instagram Acum a fost duelul mamelor
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Oana Moșneagu concurează pe Instagram. Cei doi au publicat mai multe imagini cu mamele lor, la scurt timp după ce actrița le-a trimis un mesaj subtil părinților iubitului ei, în care se plângea de anumite obiceiuri ale acestuia.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, duelul mamelor, pe Instagram

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au început relația de iubire în vara anului trecut. Ambii au trecut prin despărțiri dureroase în aceiași perioadă, iar suferința pare să-i fi legat.

ADVERTISEMENT

În weekend, cei doi actori din Adela au mers să-și viziteze părinții. Și dacă Oana Moșneagu a publicat un videoclip cu mama sa, Vlad Gherman nu a vrut să se lase mai prejos.

„A făcut mama pește și… ardei copt era să zic. Bună, mămica mea. Păi ce, doar Oana să posteze cu mămica ei? Iubire multă.”, a spus actorul din Adela pe pagina lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Vlad Gherman a mai publicat un videoclip în care mama sa îl lovea, în glumă, cu o lingură de lemn, dar și o înregistrare în care femeia îi oferă explicații despre o vază veche de 99 de ani.

Ce mesaj le-a trimis Oana Moșneagu părinților lui Vlad Gherman?

Frumoasa actriță a avut ceva să-i reproșeze iubitului ei și a făcut asta public, pe rețelele sociale. Pentru că mama actorului are cont de Instagram, Oana Moșneagu i s-a adresat și i-a mărturisit ce o supără. Vedeta Antena 1 susține că Vlad Gherman este genul de persoană care obișnuiește să nu facă lucrurile până la capăt.

ADVERTISEMENT

„Chiar în acest moment mi-am amintit că mama lui Vlad și tatăl lui Vlad au Instagram față de părinții mei… și că ei mă urmăresc. Doamna și domnul Gherman, îl apreciez foarte mult pe Vlad, face lucruri…

În general, face lucruri… când are chef, face. Aveți un băiat minunat.”, a dezvăluit Oana Moșneagu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

De altfel, cei doi îndrăgostiți au luat decizia de a se muta împreună după doar câteva luni de relație. Vlad Gherman și Oana Moșneagu petreceau oricum foarte mult timp împreună, astfel că au hotărât să facă acest pas și nu să mai plătească două chirii.

ADVERTISEMENT