Fotbal intern

Vladimir Screciu a făcut din nou ruptură musculară! Continuă seria neagră pentru fotbalistul Craiovei. Exclusiv

04.03.2021 | 14:39
Vladimir Screciu a facut din nou ruptura musculara Continua seria neagra pentru fotbalistul Craiovei Exclusiv
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Universitatea Craiova, Vladimir Screciu, este urmărit de ghinioane de la întoarcerea în Bănie, la începutul acestui sezon, FANATIK aflând că jucătorul a făcut din nou ruptură musculară.

Fotbalistul în vârstă de 21 de ani trăiște dramă după dramă în cea de-a doua sa perioadă în tricoul ”alb-albastru”, problemele medicale și cele sportive ținându-se lanț de el.

ADVERTISEMENT

O dată cu venirea lui Marinos Ouzounidis și schimbarea sistemului de joc, Screciu era unul dintre favoriți la titularizare datorită regulii U21, dar el nu a putut profita de încrederea pe care tehncianul elen și-a pus-o în el.

O nouă ruptură musculară pentru Vladimir Screciu

Vladimir Screciu a fost titular în meciul din Cupa României împotriva Chindiei Târgoviște, dar a ieșit de pe teren accidentat în finalul primei reprize, iar FANATIK a aflat că jucătorul a suferit o ruptură musculară.

ADVERTISEMENT

Marea problemă a mijlocașului este faptul că accidentarea este în același loc în care a mai suferit o ruptură similară și anul atrecut. Atunci, Screciu a fost nevoit să stea departe de gazon aproape două luni.

Și cum o problemă nu vine niciodată singură, fotbalistul Universității Craiova a fost infectat și cu coronavirus, fiind nevoit să stea în izolare două săptămâni. Toate aceste lucruri s-au adunat și Screciu nu a putut să-i ajute prea mult pe olteni aflați în luptă la titlu cu FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Screciu le-a stricat statistica oltenilor

Refăcut după accidentare și coronavirus, Vladimir Screciu a reînceput să apară în primii 18 jucători ai Craiovei, însă 2021 i-a adus un nou necaz. La primul joc din noul an, cel încheiat la egalitate cu Sepsi OSK, tânărul jucător al oltenilor a primit direct cartonașul roșu pentru o intrare dură la Adnan Aganovic.

Aceasta a fost prima eliminare suferită de olteni în Liga 1, după 51 de partide. Ultimul cartonaș roșu primit un jucător al Craiovei se petrecea în sezonul 2018-2019, în play-off, atunci când portughezul Tiago Ferreira era eliminat într-un meci cu FC Viitorul.

ADVERTISEMENT

Ouzounidis, probleme în centrul defensivei

În urma acestei noi probleme medicale apărute, Marinos Ouzounidis se vede pus într-o situație extrem de delicată. Pe lângă că Vladimir Screciu reprezenta o varinată de jucător eligibil pentru regula U21, el era și varianta de rezervă pentru fundașii centrali.

Din centrul defensivei oltenilor lipsesc din cauza accidentărilor Mihai Bălașa și Stephane Acka, astfel că singurii jucători disponibili au rămas acum Marius Constantin și Paul Papp. Dacă vreunul dintre cei doi se accidentează sau va fi suspendat în perioada următoare, Ouzounidis nu va mai avea nicio soluție viabilă, astfel că va fi nevoit să improvizeze.

Toate probleme avute de Vladmir Screciu în acest sezon, după întoarcerea la Universitatea Craiova, l-au făcut să joace doar 14 meciuri în toate competițiile, 11 în Liga 1, două în Cupa României și unul în preliminariile Europa League. Dintre acestea doar în șase a început ca titular și doar în trei a jucat toate minutele.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FC Botoșani: 1,39 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT