Life

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate. Cum a fost așteptată cântăreața de Adi Rus: “De astăzi începem o nouă etapă”

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate, la câteva zile după ce a născut. Cum a fost așteptată cântăreața de către Adi Rus, partenerul ei de viață.
09.08.2022 | 15:25
Vladuta Lupau a fost externata din maternitate Cum a fost asteptata cantareata de Adi Rus De astazi incepem o noua etapa
Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate, la trei zile de când a născut un băiețel. Interpreta de muzică populară este în culmea fericirii în aceste momente, odată ce a început noua ei viață.

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate

Cântăreața își ține fanii la curent în legătură cu momentele importante din viața ei, așa cum a procedat și de data aceasta. Sâmbătă, 6 august, artista a adus pe lume primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Vlăduța Lupău a fost externată de la maternitatea unde a născut. Cântăreața și partenerul ei de viață, fotbalistul Adi Rus, au un băiețel căruia i-au pus numele Iair.

Vedeta este pregătită să se bucure de noua viață alături de fiul ei, după cum a spus pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“E timpul să plecăm acasă. Abia am așteptat și de astăzi începem o nouă etapă. Sunt convinsă că va fi foarte frumos.

Eu m-am pregătit așa ca o mămică să nu-l fac de rușine când plecăm.”, a transmis Vlăduța Lupău pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Solista le-a arătat urmăritorilor cum au fost ea și Iair așteptați de Adi Rus. Fotbalistul a pus baloane prin casă și i-a așteptat pe cei doi cu un tort, fiind o ocazie atât de specială.

Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău a fost externată de la maternitate. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Ce semnificație are numele pe care Vlăduța Lupău l-a ales pentru fiul ei

Vlăduța Lupău a ales un nume destul de rar întâlnit pentru fiul ei. Iair este utilizat mai mult în străinătate decât la noi în țară, fiind un nume regăsit și în Biblie.

ADVERTISEMENT

Acest nume simbolizează lumina, strălucirea, în special cea a Lui Dumnezeu. Ziua lui Iair este sărbătorită pe 1 noiembrie, atunci când este ziua tuturor sfinților.

Există și personalități importante din străinătate care poartă acest nume. Un exemplu este președintele Braziliei, Jair Bolsonaro.

În ziua în care a născut, artista a postat un mesaj emoționant adresat fiului ei. Postarea a strâns deja peste 118.000 de aprecieri.

“Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! 

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu… să nu te aștepți să vină binele. (…)

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru todeauna!”, este o parte a mesajului postat de vedetă.

ADVERTISEMENT