Life

Vlăduța Lupău, departe de scenă pentru o perioadă! Care este motivul pauzei? ”Alergătură multă”

Artista Vlăduța Lupău a luat o decizie importantă chiar cu puțin timp înainte de sărbătorile de iarnă. Maramureșeanca va sta departe de scenă pentru o perioadă.
23.12.2022 | 22:21
Vladuta Lupau departe de scena pentru o perioada Care este motivul pauzei Alergatura multa
Vlăduța Lupău, departe de scenă pentru o perioadă! Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

De când a născut Vlăduța Lupău a fost într-un du-te vino continuu – botez, mutat la casă nouă, turneu în America, turneu în Europa, la care se mai adaugă și cântări aproape zilnice prin țară. Din acest motiv vedeta simte că este momentul pentru o binemeritată pauză, timp în care va sta departe de scenă.

Care este adevăratul motiv al pauzei pe care a luat-o Vlăduța Lupău?

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Vlăduța Lupău împărtășește fanilor o decizie importantă, aceea de a lua o pauză de la evenimente.

ADVERTISEMENT

Artista a spus tot timpul că sărbătorile au o semnificație aparte pentru ea, dar anul acesta, fiind primul Crăciun în formulă completă, alături de Iair, totul are o însemnătate și mai puternică.

Vlăduța Lupău a dezvăluit pe rețelele de socializare că și-a luat câteva zile libere pentru a le petrece împreună cu familia.

ADVERTISEMENT

Oficial, a început vacanța pentru mine. Nu cânt de Crăciun. Nu cânt și nu voi cânta de Crăciun, este cu familia”, a povestit maramureșeanca.

Vlăduța Lupău: ”Alergătură multă”

De asemenea, Vlăduța a mărturisit că 2022 a fost un an frumos, dar și unul aglomerat, și, din păcate, nu a apucat să se bucure de familia ei și de micuțul Iair.

ADVERTISEMENT

Turneul în America de o lună de zile, dar și numeroasele evenimente prin țară o țin destul de mult departe de cei dragi, motiv pentru care, a luat hotărârea de a se bucura la maxim de aceste sărbători, și, poate, chiar să renunța și la telefon pentru a fi conectată total cu unicul ei copil.

Abia din 28 o să cântăm și de Revelion, după care o să îmi iau puțină pauză, pentru că de când am născut, s-au aglomerat toată perioada asta din august încolo: botezul, mutatul la casă, turneu în America, turneu în Europa, plus cântările de final de sezon din România.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, am mai făcut și niște piese, videoclipuri, alergătură multă. O să profit de aceste sărbători la maxim și nici nu știu dacă o să stau pe telefon”, a mai completat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

ADVERTISEMENT