Life

Care a fost cea mai ciudată propunere pe care Vlăduța Lupău a primit-o. Ce i-a cerut un fan

Vlăduța Lupău a recunoscut că primește foarte multe mesaje, dar și propuneri de la fani. Unele dintre cele mai ciudate pentru ea sunt cererile în căsătorie.
06.02.2022 | 14:33
Care a fost cea mai ciudata propunere pe care Vladuta Lupau a primito Ce ia cerut un fan
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai faimoase artiste de la noi din țară, așa că nu este de mirare că are foarte mulți fani.

Vlăduța Lupău primește mereu cereri ciudate de la fani

Cântăreața a povestit care a fost cea mai ciudată cerere pe care a avut-o un fan pentru ea. De altfel, Vlăduța Lupău a recunoscut că primește foarte multe mesaje, în mare parte de la bărbați, care îi apreciază frumusețea.

ADVERTISEMENT

Totuși, sunt fani care o surprind foarte mult, deoarece îi cer… mâna! Vedeta a recunoscut că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de către fani.

Reacția ei? Se simte măgulită oarecum și le apreciază curajul, dar în același timp i se pare ciudat pentru că este vorba despre niște necunoscuți, dar și pentru că se știe că ea este deja căsătorită cu Adi Rus.

ADVERTISEMENT

„De multe ori primesc întrebări de genul: „Vrei să fii soția mea?”. Îmi vine să și râd când le citesc, asta fiindcă eu sunt deja căsătorită.

Și mă gândesc cam ce curaj trebuie să ai ca să poți scrie un asemenea mesaj. Ciudat și amuzant în același timp”, a spus cântăreața, conform Taifasuri.

ADVERTISEMENT

Cine vrea să o aibă pe Vlăduța Lupău la nuntă, trebuie să sune cu peste un an înainte

Vlăduța Lupău a specificat și că este foarte solicitată, ea având un mare succes pe Youtube și mulți oameni își doresc ca ea să cânte la evenimentele lor.

Ea are programe de prestație artistică și cântă doar câte două ore la un eveniment, deoarece nu are mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Dacă cineva vrea ea ea să îi cânte la nuntă, atunci trebuie să se pregătească cu cel puțin un an și jumătate înainte, în cazul în care evenimentul are loc în weekend.

„Am foarte multe solicitări, tocmai de aceea nu cânt la un eveniment de la început până la sfârșit.

Eu merg pe programe, și stau cel mult două ore. Punctez astfel trei, patru evenimente pe zi.

Chiar și așa, dacă doreşti să te înveselești alături de mine, trebuie să pui mâna pe telefon în cel mai fericit caz cu un an jumătate înainte! Dacă vorbim bineînțeles, de zilele din weekend”, a mai spus Vlăduța Lupău pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT