Life

Vlăduța Lupău, show alături de Selly și Azteca. Colinda trap face senzație pe YouTube

27.12.2020 | 12:16
Vladuta Lupau show alaturi de Selly si Azteca Colinda trap face senzatie pe YouTube
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, Selly și Azteca au fost protagoniștii unui show de excepție. Cei trei au cântat împreună o colindă în ritm de trap și fac senzație pe YouTube.

Melodia a fost distribuită în mediul online în a doua zi de Crăciun, iar supriza aceasta fusese anunțată de cei doi de dinaintea sărbătorilor, fără să precizese, însă, despre ce e vorba cu exactitate.

ADVERTISEMENT

Colaborarea inedită și combinația vocilor artiștilor de genuri muzicale diferite au surprins internauții, aceștia din urmă având reacții dintre cele mai diverse.

Vlăduța Lupău, show alături de Selly și Azteca. Colinda trap face senzație pe YouTube

„Bine, deja cu cine mă întâlnesc a pus în Story, m-a dat de gol. Băi, cum să nu știți voi, să ziceți că Dorian Popa, Cristina Ich și Adelina Pestrițu? E e cel mai mare vlogger din România!”, scria Vlăduța Lupău pe Instagram, alături de o fotografie în care apărea alături de Selly, potrivit cancan.

ADVERTISEMENT

Ambii le-au promis fanilor că lucrează la un proiect comun și le vor face o surpriză. Cântăreața de a mai dezvăluit și că l-a pus pe vlogger să cânte muzică populară, iar acesta a răspuns provocării.

Iată că surpriza pe care cei doi o aveau pregătită era un pic mai mare decât se așteptau internauții, Azteca aducând și el un aport în crearea acestei piese.

ADVERTISEMENT

Reacțiile pe care admiratorii celor trei le-au exprimat prin comentarii au fost diverse. Unii dintre ei au fost plăcut impresionați, alți s-au amuzat și au făcut glume pe seama lor, dar au fost și unii care nu au apreciat colaborarea respectivă.

„Vin Azteca si Vlăduța Luppu Sala Palatului la anul? Să știu să-mi iau bilet înainte să fie sold out”, „acum realizez că dacă doi cântăreți de muzică difertă își unesc vocile sună genial”, „aveam nevoie de ceva de genul asta , mulțam’”, „o vrem pe platformele de streaming!”, sunt doar câteva dintre părerile exprimate.

ADVERTISEMENT

Selly s-a declarat impresionat de modul în care a ieșit piesa respectivă. „Vă mulțumesc din suflet, din suflet, că ați fost de acord să facem momentul ăsta! A fost cel mai tare moment de când am făcut emisiunea asta!”, a exclamat acesta la finalul clipului.

ADVERTISEMENT