Life

Vloggerul care le-a făcut de râs pe Oana Roman și Ana Morodan lovește din nou. Noua victimă: Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a fost luat la puricat de youtuber-ul cunoscut deja pentru umilința la care le-a supus pe Oana Roman și Ana Morodan.
05.02.2024 | 13:15
Vloggerul care lea facut de ras pe Oana Roman si Ana Morodan loveste din nou Noua victima Mugur Mihaescu
Youtuberul care a trimis vedetelor „brânza regală” lovește din nou. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După succesul pe care l-a avut atunci când le-a trimis influencerilor „brânză regală”, youtuberul nicknamedpete lovește din nou! De data aceasta, a luat la puricat afaceri cu mâncare, printre care și cea a lui Mugur Mihăescu. Ce a ieșit la iveală este surprinzător.

Youtuberul care le-a umilit pe Oana Roman și Ana Morodoan l-a dat de gol pe Mugur Mihăescu

La finalul anului trecut, youtuberul nicknamedpete i-a umilit crunt pe influencerii din România după ce le-a trimis spre promovare un produs cu o poveste născocită: o brânză „regală” ce nu avea nici cea mai mică legătură cu suveranii cu sânge albastru.

ADVERTISEMENT

Oana Roman și Ana Morodan au picat serios în plasă și au lăudat alimentul cu o presupusă istorie impresionantă pe internet, fără să mai verifice dacă brandul este sau nu unul real.

Preț de câteva luni de la publicarea experimentului care le-a supărat starurile cu renume de la noi, tânărul a stat în umbră, dar nu degeaba. Căci a născocit încă un plan la fel de ingenios.

ADVERTISEMENT

Numai că de data asta nu a mai luat în vizor felul în care influencerii își fac sau nu documentarea înainte de a prezenta un produs sau un serviciu publicului numeros, ci cum fac banii patronii de restaurante din România.

Unde se pregătește celebra pizza vândută de „Garcea”

Mai exact, a constat că multe dintre restaurantele care-și vând produsele pe platformele de food delivery cunoscute, dețin bucătării fantomă. De altfel, sunt și situații în care o singură societate are înregistrate mai multe restaurante.

ADVERTISEMENT

În timp ce denumirile sunt diferite, preparatele au aceleași ingrediente, preț și descriere pe platformele cu pricina. Mai mult decât atât, bonurile fiscale sunt emise din aceeași locații, de la o singură casă de marcat.

Iar printre cei care dețin afaceri cu mâncare se numără mai multe vedete de la noi, unul dintre ei fiind celebrul Mugur Mihăescu. În anul 2022, actorul care l-a adus la viață pe celebrul Garcea și-a lansat lanțul de pizzerii Zest din București.

ADVERTISEMENT

Indiferent de sortiment, o pizza costă 54 de lei și poate fi comandată online. Dar unde este pregătită, însă? Ei bine, youtuberul a analizat și a mers la adresele disponibile pe internet. Rezultatul? Surprinzător!

„Aici mă aflu în fața unei locații din lanțul de pizzerii Zest. Un zis local parțial deținut de Mugur Mihăiescu. Fost om haios la televizor, actual candidat la europarlamentare din partea AUR. Nu e neapărat relevant că e deținut de el, dar mi se pare un adevăr amuzant.

Dacă ești bucureștean, sigur ai mâncat măcar o singură dată de la Zest- pizza ca la mama ei acasă. Dar sigur nu ai mâncat la Zest. Pentru că nu poți. Dacă dai un search pe Google, observi că restaurantele nu-s deloc restaurante și niște bucătării situate în scări de bloc, containere sau demisoluri, unde curierii vin și ridică comenzile plasate online de la un mic gemuleț”, a explicat tânărul despre restaurantul deținut de Mugur Mihăescu, în clipul publicat recent pe YouTube.

Care este scopul și ce avere are actorul

Tot el este cel care a explicat care este motivația patronilor care își gătesc preparatele în astfel de locații. „Bucătăriile fantomă au mult mai puține cheltuieli decât restaurantele obișnuite. Banii economisiți de patron merg în marketing, locații noi sau, desigur, rămân la ei în buzunar. Clienții, evident, plătesc la fel de mult pentru produse”, susține vloggerul.

De altfel, cu toate că restaurantele deținute de Mugur Mihăescu au fost afectate de pandemie, când a pierdut în jur de două milioane de euro, actorul deține încă o avere impresionantă. A mărturisit în emisiunea lui Denise Rifai că a câștigat milioane de euro cu Vacanța Mare, iar în garajul său există mașini de până la 140.000 de dolari.

Cât de ușor este să-ți deschizi un restaurant fals

Pentru a-și susține afirmațiile, nicknamedpete a demonstrat cât de ușor este, de fapt, să deții un restaurant- cel puțin online. Și-a înființat un SRL, a încropit repede un meniu și apoi s-a înscris pe platformele de food delivery.

Cum două dintre ele l-au acceptat, și-a început afacerea. În garajul bunicului său a amenajat „restaurantul”. Cu un aragaz a gătit produse semipreparate, iar de pizza congelată s-a ocupat vecinul său. A obținut astfel cinci comenzi, pe care curierii le-au ridicat chiar de la ușa locației improvizate.

ADVERTISEMENT