Sport

Voie bună la FCSB înaintea meciului cu FC Argeș! Cum au fost sărbătoriți Ivan Mamut și Adrian Șut

Voie bună la FCSB! Ivan Mamut și Adrian Șut au fost sărbătoriți înaintea partidei cu FC Argeș, care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1.
30.04.2022 | 16:34
Voie buna la FCSB inaintea meciului cu FC Arges Cum au fost sarbatoriti Ivan Mamut si Adrian Sut
Voie bună la FCSB! Ivan Mamut și Adrian Șut au fost sărbătoriți înaintea partidei cu FC Argeș, care contează pentru etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1
ADVERTISEMENT

Ivan Mamut și Adrian Șut își serbează ziua de naștere astăzi, 30 aprilie. Primul a împlinit 25 de ani, în timp ce al doilea a ajuns la vârsta de 23 de ani.

Cum au fost sărbătoriți Ivan Mamut și Adrian Șut în cantonamentul FCSB-ului

Din informațiile FANATIK, la masa de prânz, jucătorii FCSB-ului au avut parte de tort, cu ocazia zilei de naștere a lui Ivan Mamut și Adrian Șut. Înainte să sufle în lumânări, colegii le-au cântat „La mulți ani!” celor doi sărbătoriți.

ADVERTISEMENT

Peste două zile, FCSB îi va întâlni, acasă, pe cei de la FC Argeș, în etapa a 7-a din play-off-ul Ligii 1. Deși FC Argeș se află pe locul 6 din play-off, meciul nu se anunță unul ușor pentru FCSB, având în vedere că, în partida tur, bucureștenii s-au impus in extremis cu scorul de 3-2.

Helmut Duckadam o dă favorită pe FCSB la titlu

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, o dă favorită pe FCSB la titlu, deși liderul Ligii 1 este CFR Cluj. Totodată, fostul mare goalkeeper consideră că titlul de campioană nu se va decide în ultima etapă, când FCSB și CFR Cluj se vor întâlni într-un meci direct.

ADVERTISEMENT

„Nu mai poate să-i încurce nimeni, doar ei între ei. Etapa aceasta este liniștită, din punctul meu de vedere. Toate cele trei vor câștiga și după vom vedea.

FCSB este favorită, din punctul meu de vedere. Și ca lot, și ca formă sportivă, este peste CFR, la ora actuală. Să vedem dacă reușesc să mențină această constanță în victorii și în evoluții.

ADVERTISEMENT

Nu cred că se va juca cu titlul pe masă în ultima etapă. Eu cred că, în mare, se poate hotărî până atunci, pentru că ambele joacă cu Craiova. Cu siguranță una se va împiedica”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 46 de puncte obținute.

  • 32,4 milioane de euro este cota lotului FCSB-ului, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT