Sport

„Vrem la Rapid cei mai buni jucători din zona noastră. Nu mai suntem o echipă de cartier”. Dan Șucu anunță hegemonia vișinie

Dan Şucu a dezvăluit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST ambiţiile sale cu echipa giuleşteană, pe care vrea să o transforme într-o forţă în regiunea balcanică.
16.03.2024 | 12:50
Vrem la Rapid cei mai buni jucatori din zona noastra Nu mai suntem o echipa de cartier Dan Sucu anunta hegemonia visinie
„Vrem la Rapid cei mai buni jucători din zona noastră. Nu mai suntem o echipă de cartier”. Dan Șucu anunță hegemonia vișinie. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid este principala contracandidată la titlu a celor de la FCSB. Giuleştenii au înviorat lupta pentru titlu cu un 4-0 sec administrat adversarilor, iar roş-albaştrii mai au patru puncte avans în startul play-off-ului. Dar s-au încurcat apoi neașteptat în Giulești, scor 1-2, cu Farul. Oricum, planurile de viitor sunt foarte ambițioase.

Dan Şucu anunţă hegemonia: „Vrem la Rapid cei mai buni jucători din zona noastră”

Dan Şucu a dezvăluit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST ambiţiile pe care le are cu echipa giuleşteană. Astfel, Rapid ar urma să nu fie doar o formaţie de nivel naţional, ci o adevărată forţă în regiunea aceasta a Europei:

ADVERTISEMENT

“La fel de important este rezultatul imediat. Am avut investiţii mari pentru jucători care şi-au adus contribuţia imediată. Este cazul lui Rrahmani, cazul lui Burmaz, lui Krasniqi, lui Hasani. Sunt foarte multe. 

Există acest target pentru noi, nu numai de a fi cea mai puternică echipă din România, de a avea o vocaţie regională. Speranţa mea este ca într-o perioadă nu foarte lungă, Rapid va avea cei mai buni jucători din toată zona noastră.

ADVERTISEMENT

“Nu mai suntem o echipă de cartier”

Hasani a fost cel mai bun jucător al Albaniei anul trecut, Rrahmani e de departe cel mai bun jucător din Kosovo, la fel şi Krasniqi. Probabil că vom reuşi să convingem jucători din Serbia şi Bulgaria.

Vom încerca să fim nu doar cea mai puternică entitate românească, ci şi din zona noastră. O putere regională, nu doar locală. Am început ca o echipă de cartier, dar nu ne mai comportăm şi nu mai suntem o echipă de cartier.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să fim şi suntem o echipă naţională. Poate mai puţin decât unii dintre adversarii noştri. Nu este suficient. Vrem să fim o putere regională. Întotdeauna există un efort financiar.

“Vom investi ce e nevoie. Nu credem că riscul e chiar atât de mare, chiar dacă vedem destul de multe pericole în stânga şi în dreapta”

Aici suntem oameni de afaceri. Şi Victor, şi eu. Ca om de afaceri, investiţia pe care o faci, de obicei, este raportat la riscul pe care ţi-l asumi. În fotbal investim mult, la un risc mare, cu un capital de beneficiu mai mic decât riscul asumat.

ADVERTISEMENT

Dar, asta este. Este decizia noastră. Vom investi ce e nevoie. Nu credem că riscul e chiar atât de mare, chiar dacă vedem destul de multe pericole în stânga şi în dreapta”, a spus Dan Şucu la SUFLET DE RAPIDIST.

„Vrem la Rapid cei mai buni jucători din zona noastră. Nu mai suntem o echipă de cartier”. Dan Șucu anunță hegemonia vișinie

ADVERTISEMENT
Tags: