Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bombă de mercato pentru Rapid: Albion Rrahmani pe radarul unei echipe de top 5 în Premier League!

Rapid poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! FANATIK a aflat că Albion Rrahmani este pe radarul unei echipe de top 5 în Premier League.
12.03.2024 | 11:07
Bomba de mercato pentru Rapid Albion Rrahmani pe radarul unei echipe de top 5 in Premier League
Bombă de mercato pentru Rapid: Albion Rrahmani pe radarul unei echipe de top 5 în Premier League. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a dat lovitura cu Albion Rrahmani. Atacantul cumpărat cu 600.000 de euro a avut un impact uriaş în Giuleşti, reuşind să marcheze 13 goluri în cele 15 meciuri de campionat pe care le-a disputat la Rapid.

Bombă de mercato pentru Rapid: Albion Rrahmani pe radarul unei echipe de top 5 în Premier League!

FANATIK a aflat că Albion Rrahmani a intrat pe radarul unei echipe de top 5 din Premier League. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Aston Villa se interesează de atacantul kosovar:

ADVERTISEMENT

“Interes mare pentru Rrahmani din partea lui Aston Villa. Din sursele noastre, Aston Villa se interesează de Rrahmani, un jucător pe profilul lui Unai Emery. 

Pentru mine, este cel mai bun jucător. Poate să joace în Vest fără probleme”, a dezvăluit Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Buzărin: “Este cel mai bun jucător din SuperLiga în acest moment”

Jurnalistul Alin Buzărin, prezent în studio, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că îl vede pe Albion Rrahmani drept cel mai bun jucător din SuperLiga, un atacant care şi-a revenit rapid după o accidentare gravă:

“Pentru mine este cel mai bun jucător din SuperLiga în acest moment. Peste Coman şi peste Darius Olaru. Un jucător pe care s-au dat 600.000 de euro şi care a jucat 15 meciuri pentru Rapid”, a spus Buzărin.

ADVERTISEMENT

Rrahmani: “M-am adaptat bine și se vede în meciurile pe care le joc”

Albion Rrahmani a declarat într-un interviu acordat în presa din Kosovo că se aştepta la un nivel mai slab al SuperLigii, dar a găsit în România un fotbal fizic, dar chiar şi aşa a reuşit să se adapteze:

“Am crezut că (n.r. SuperLiga) campionatul este ușor, dar după ce am discutat cu Ermal Krasniqi, mi-a mai spus că nu este ușor. Am văzut că fotbalul este fizic și greu, dar m-am adaptat bine și se vede în meciurile pe care le joc.

ADVERTISEMENT

Mi-e mai ușor acum că îi am alături pe Ermal Krasniqi și Florent Hasani, care vin tot din Kosovo. Am jucat de multă vreme cu Krasniqi și ne înțelegem foarte bine. Sper că vor veni aici mult mai mulți jucători din Kosovo, pentru că sunt mulți jucători de calitate din Superliga Kosovo”, a spus Rrahmani.

Bombă de mercato pentru Rapid: Albion Rrahmani pe radarul unei echipe de top 5 în Premier League!

ADVERTISEMENT