Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Vreți să cumpărați FCSB?”. Afaceristul cu o avere de peste 100 de milioane de euro a răspuns pe loc! Video exclusiv

Anunțul retragerii lui Gigi Becali de la FCSB a creat un val de controverse în spațiul public. Porumboiu nu crede în retragere și susține că este doar o perdea de fum.
26.04.2023 | 12:20
Vreti sa cumparati FCSB Afaceristul cu o avere de peste 100 de milioane de euro a raspuns pe loc Video exclusiv
Vreți să cumpărați FCSB. Afaceristul cu o avere de peste 100 de milioane de euro a răspuns pe loc! Video exclusiv
ADVERTISEMENT

După înfrângerea din Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali a anunțat că se va retrage din fotbal. Latifundiarul a solicitat 25 de milioane de euro în schimbul clubului, spunând că orice om de afaceri care achită această sumă, va prelua echipa.

“Vreți să cumpărați FCSB?”. Afaceristul cu o avere de peste 100 de milioane de euro a răspuns pe loc!

Fostul patron de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, un om de afaceri cu peste 100 de milioane de euro, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu se pune problema să cumpere FCSB, iar toată această poveste nu este decât o supărare a lui Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

“Sunt mai urâte comentariile la acest subiect cu vânzarea clubului FCSB de Gigi Becali decât faultul lui Onea. El azi spune una, mâine spune alta. Mâine vinde, poimâine cumpără. Se lasă, iar se apucă. 

Porumboiu: “Eu nu cred multe lucruri pe care le spune domnul Becali. De ce l-aș crede acum?”

E episodul 1 milion în care spune că vinde echipa. Eu nu cred multe lucruri pe care le spune domnul Becali. De ce l-aș crede acum? Cheamă toate televiziunile și apoi se întorc în toate ziarele că se retrage. 

ADVERTISEMENT

Lacrimi, durere și iar zâmbete. Nu se retrage. Dar câte echipe n-a cumpărat Dumitru Dragomir? Pe toate le-a cumpărat. N-a plecat el la Petrolul, așa cum a zis? Mă rog, hai să fim serioși. Dacă se vinde treaba asta”, a spus Porumboiu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali: “Vreau să îmi scot banii. Eu ies astăzi. Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club”

Gigi Becali a luat hotărârea de a ieşi din toate funcţiile de la club şi a declarat că de acum înainte că managerul general Mihai Stoica va fi omul care conduce echipa:

ADVERTISEMENT

“Fac 65 de ani. Eu, să nu dorm noaptea, să fac 16 tensiune din cauza lui Feşnic? Ce a făcut omul ăsta, a pus capac. Din cauza lui eu ies. Aşa ceva nu se poate. Am făcut o socoteală. 10 milioane înainte, 10 milioane acum plus 3 milioane de majorare de capital. Sunt aproape 25 de milioane de euro.

Dă cineva banii ăştia, mâine o dau. Vreau să îmi scot banii. Eu ies astăzi. Am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB cu Federaţia, nu vor fi Adunări Generale cum vor ei, Vali Argăseală nu se va duce la niciun Comitet Executiv pentru că nu vreau să fim sclavi.

ADVERTISEMENT

“Pentru ce să stau într-o asemenea mizerie? Îmi fac păcate”

Aşa nu se mai poate. Hotărârea este a mea. Minciuna n-am cum să o contracarez. Sunt bine organizaţi, în sistem. Cum a intrat şi Gică Popescu la puşcărie, sunt prea bine organizaţi.

Pentru ce să stau într-o asemenea mizerie. Îmi fac păcate. Nu ştiu ce este. Am citit în ziare, este prea mare furăciune. Am zis să îmi văd de treaba mea. De ce să îmi fac tensiunea 16? De ce să mă culc la ora 03:00 şi să mă trezesc la 07:00?”, a spus Becali.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT