Life

Vulpița de la Acces Direct, prima imagine cu cel de-ai treilea copil. Anunțul făcut de iubita lui Viorel Stegaru

Vulpița de la Acces Direct i-a surprins pe urmăritorii săi. Aceasta a publicat prima imagine cu cel de-al treilea copil pe care îl așteaptă.
21.05.2023 | 16:18
Vulpita de la Acces Direct prima imagine cu cel deai treilea copil Anuntul facut de iubita lui Viorel Stegaru
Vulpița de la Acces Direct, prima imagine cu cel de-ai treilea copil. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru au fost unele dintre cele mai controversate personaje de la Acces Direct. Povestea lor de viață a ajuns virală, iar aceștia au fost invitați o bună perioadă de timp în platoul celor de la Antena 1.

Vulpița de la Acces Direct, însărcinată pentru a treia oară

Timpul a trecut, iar cei doi iubiți s-au retras în umbră. Chiar și așa, ei continuă să fie activi în mediul online. Deși anterior s-a aflat că cei doi s-au despărțit, iată că în realitate, cuplul nu a putut sta separat prea multă vreme.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, recent, Vulpița a publicat și o imagine în care își informa urmăritorii că este însărcinată. Ea nu a spus atunci cine este tatăl copilului, însă cei mai mulți cred că este vorba tot despre Viorel Stegaru.

De această dată, Veronica a publicat și prima imagine cu cel de-al treilea copil pe care îl așteaptă. Aceasta a mers la o ecografie, pentru a se asigura că sarcina se desfășoară așa cum trebuie. Evident că nu avea cum să plece de acolo fără vreo imagine.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Viorel Stegaru le-a confirmat fanilor săi că sarcina este una normală și s-ar părea că în curând, cel mic o să vină pe lume. În descrierea imaginii, aceasta a scris ”încă oleacă”, semn că marele moment se apropie.

Vulpița de la Acces Direct, însărcinată pentru a treia oară. Sursă foto: Instagram
Vulpița de la Acces Direct, însărcinată pentru a treia oară. Sursă foto: Instagram

Veronica și Viorel Stegaru, împăcări și despărțiri constante

Trebuie menționat că până acum, nici Veronica Stegaru și nici Viorel nu au vorbit despre tatăl copilului. Totuși, având în vedere că cei doi s-au împăcat și trăiesc din nou împreună, cel mai probabil ei sunt părinții. 

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că după Acces Direct, ambii parteneri au bifat numeroase despărțiri, dar și împăcări. În luna martie spre exemplu, Viorel spunea că iubita lui a reînceput să vorbească cu numeroși bărbați, cărora le trimitea fotografii indecente.

Tot atunci el spunea că vrea să încheie relația și să meargă mai departe. Mai apoi însă, a venit împăcarea, semn că Viorel a iertat-o pe Vulpiță. Cei doi au publicat o imagine împreună și au reconfirmat relația.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că după orice despărțire, fiecare a reușit să se întoarcă în brațele celuilalt. Și probabil noul membru al familiei ar urma să le întărească și mai mult relația de cuplu. Vom mai avea de așteptat însă până la acel moment.

ADVERTISEMENT