Life

Vulpița, imagine dezolantă din noua locuință. Cum arată casa soților Stegaru

21.11.2020 | 17:53
Vulpita imagine dezolanta din noua locuinta Cum arata casa sotilor Stegaru
ADVERTISEMENT

Vulpița și Viorel Stegaru s-au mutat în casă nouă în urmă cu mai bine de o săptămână, iar acum femeia din Blăgești le-a arătat tuturor cum arată locuința din județul Buzău. Veronica a postat în mediul online o imagine dezolantă din locuință primită de un telespectator cu inima mare. 

Casa este una țărănească, complet diferită de apartamentul în care soții din Vaslui au stat mai bine de 8 luni în chirie, în București. Cei doi sunt obișnuiți însă cu traiul la sat chiar dacă locuința din Buzău nu a fost locuită o perioadă bună de timp înainte de a se muta soții Stegaru acolo.

ADVERTISEMENT

Veronica duce un trai normal, în ciuda faptului că visa să-și facă un viitor în Capitală. Tânăra, ajunsă vedetă la Acces Direct, este obișnuită cu statul la țară, însă probabil nu se aștepta să ajungă la munca de jos după ce o perioadă lungă a fost o prezență constantă pe micile ecrane.

Vulpița, fotografii din casa din județul Buzău. Cum arată locuința

Veronica și Viorel Stegaru au fost primiți cu brațele deschise de vecinii din Focșănei, județul Buzău, unii dintre aceștia întâmpinându-i cu gogoși și cafea încă din prima zi. Vulpița se simte bine în noua casă, dovadă fiind chiar imaginile de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu se sfiește să le arate tuturor care sunt condițiile în care trăiește în casa țărănească unde se încălzește la sobă și face mâncare la vatră. Locuința este una simplă, cu mobilier vechi și macaturi pe pereți, însă se pare că soții din Vaslui sunt mulțumiți.

Singurul lucru care îi „deranjează” pe cei doi este toaleta din curte, însă acest lucru poate fi ușor trecut cu vederea în condițiile în care nici la Blăgești nu beneficiau de acest „lux”.

ADVERTISEMENT
Vulpița și Viorel, în noua casă din județul Buzău
Vulpița și Viorel Stegaru și-au prezentat locuința din județul Buzău. Sursa foto: captură video Youtube

Vulpița a muncit din greu să facă casa să arate cât mai bine, curățenia fiind la ordinea zilei. Viorel s-a implicat și el în treburile gospodărești, stând lângă soție chiar și atunci când pregătește masa. Per total, vedetele emisiunii de la Antena 1 sunt încântate de casa din Buzău.

În momentul de față soții Stegaru sunt deciși să fie fericiți și să nu mai stea nimic în calea lor. Aceștia se gândesc  chiar să o ia pe fiica lor, Maria, la Buzău și să o înscrie la grădiniță, copila având deja 3 ani împliniți.

ADVERTISEMENT

Veronica va deveni mamă pentru a doua oară în primăvara anului viitor, așadar este mai hotărâtă ca oricând să ducă un trai decent departe de familia soțului ei, care nu are deloc cuvinte de laudă la adresa ei și o jignesc constant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial)

ADVERTISEMENT