Life

Walter Zenga, primele declarații după ce s-a despărțit de soția lui: „Nu mă gândesc, merg înainte și accept provocarea”

14.08.2020 | 12:56
Walter Zenga primele declaratii dupa ce sa despartit de sotia lui Nu ma gandesc merg inainte si accept provocarea
ADVERTISEMENT

Walter Zenga a făcut primele declarații publice, după ce FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că s-a despărțit de mai bine de un an soția lui, Raluca Zenga.

Fostul antrenor de fotbal a încercat să mascheze adevărul cu declarații neclare, ocolind subiectul separării de soție, confirmând astfel, indirect, informaţia că între cei doi soţi există o ruptură ce pare iremediabilă.

ADVERTISEMENT

Renumitul antrenor de fotbal s-a axat pe răspunsuri generaliste și nu a oferit niciun detaliu concret despre ce se întâmplă cu adevărat în căsnicia sa. Raluca și Walter Zenga au fost împreună mai bine de 17 ani, însă distanța și lipsa comunicării și-au pus amprenta pe relația lor de iubire, care s-a stins în ultimul an.

Walter Zenga, primele declarații după despărțirea de Raluca, soția sa

Astfel, în primul interviu oferit după aproape două săptămâni de când FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că s-a despărțit de soția lui, Walter Zenga a mărturisit că este pregătit să accepte orice provocare pe care viața i-o pune în cale, semn că este gata să o ia de la capăt după ruptura de Raluca Zenga, fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

Fostul portar a declarat că este foarte important să accepte fiecare ocazie care se ivește și, mai ales, a precizat că nu regretă nicio decizie luată până acum, lăsând să se înțeleagă că divorțul este iminent și că s-a resemnat în ceea ce privește relația cu mama copiilor săi, nu regretă nimic, iar despărțirea de Raluca o vede ca pe o provocare pentru viitor.

El a mai subliniat și faptul că este pregătit pentru orice, pentru că așa sunt antrenorii, sunt gata să plece acolo unde este nevoie de ei, ceea ce înseamnă că pentru el cariera profesională este importantă, iar distanța a fost un impediment în relația de cuplu pe care a avut-o.

ADVERTISEMENT

„ Eu pun pasiune în tot ce fac. Nu mă gândesc, merg înainte și accept provocarea. E bine să accepți în viață tot ce ți se oferă și să accepți fiecare oportunitate care ți se oferă. Sunt dezamăgit pentru că ar fi multe lucruri de zis. Asta este viața noastră. Așa sunt antrenorii, pregătiți să plece.

Nu regret nicio alegere pe care am făcut-o în viața mea. E bine să accepți în viață tot ceea ce ți se întâmplă, tot ceea ce ți se dă sau ți se ia, dar cel mai important, să profiți de fiecare ocazie care îți iese în cale”, a spus Walter Zenga, într-o emisiune TV, relatează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Raluca Zenga, primele declarații după despărțirea de Walter Zenga

Raluca și Walter Zenga au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iubirea lor începând pe aeroportul din Milano. În ultimul an, cei doi s-au afișat extrem de rar împreună, chiar spre deloc, imaginile împreună fiind inexistente pe rețelele de socializare, acolo unde blondina apare singură sau cu copiii. Același lucru se întâmplă și pe Instagram-ul fostului antrenor, unde apare cu cei doi copii sau colegii de muncă.

Celebrul cuplu încearcă să păstreze aparențele unei relații perfecte, nefiind încă divorțați în mod oficial. Cei doi nu-și mai petrec concediile împreună de mai bine de un an, iar Raluca pleca în călătorii chiar atunci când Walter își vizita copiii în Dubai.

Cu toate acestea, blondina a infirmat timid informaţiile referitoare la despărțire și divorț, cu mențiunea că ea și cei doi copii nu sunt împreună cu Walter Zenga din cauza pandemiei, dar și pentru că soțul ei antrenează în Italia, cu toate că fostul antrenor a fost demis din funcție la începutul lunii august, astfel și-a luat zborul de la echipa Cagliari, dar nu și spre Dubai.

Cum explică Raluca Zenga că nu se mai întâlneşte cu soţul său, Walter: “Nu ne-am văzut din cauza Covid şi a muncii sale la Cagliari!”

„Așteptându-l pe tati! Nu am folosit până acum platformele sociale pentru a face declarații de presă sau dezmințiri … dar, forțată de împrejurări, m-am gândit să liniștesc apele.. Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți..

Vreau să clarific că familia noastră a stat neîntregită doar din cauza COVID-ului, cu restricții de călătorie, și din cauza obligațiilor de antrenor ale soțului meu. Noi nu am putut merge în Italia și, până la sfârșit de campionat, el nu a putut veni în Dubai!”, a scris Raluca Zenga, pe Instagram.

Realitatea infirmă scuzele invocate de Raluca: Walter Zenga este demis de o lună de la Cagliari, iar zborurile din Italia spre Dubai nu sunt anulate, din cauza Covid

Ciudat este faptul că fostul antrenor de fotbal nu se mai află la cârma echipei din Italia de la începutul lunii august, iar zborurile către Dubai din Italia nu sunt interzise. Cu toate astea, cei doi nu s-au văzut în toată această perioadă, deși Walter Zenga este liber de contract și poate oricând să-și vadă familia, implicit soția, pe Raluca.

Mai mult decât atât, cei doi foști soți nu se mai afișează niciunde împreună. Singura apariție publică pe care au avut-o în ultima perioadă a fost în martie, în emisiunea lui Măruță, într-un live pe FaceTime, unde au evitat să vorbească prea mult despre ei și motivau separarea din cauza virusului.

ADVERTISEMENT
Tags: