Sport

Weekend european, 17-19 martie. Răzvan Lucescu, în centrul unui scandal monstru în Grecia. A fost eliminat și înjurat de președintele rivalilor: „Astea sunt minciuni!” Video

Vezi aici Lazio - AS Roma, Inter - Juventus, Leverkusen - Bayern Munchen, PSG - Rennes precum și multe alte partide din weekend-ul european 17-19 martie.
20.03.2023 | 09:27
Weekend european 1719 martie Razvan Lucescu in centrul unui scandal monstru in Grecia A fost eliminat si injurat de presedintele rivalilor Astea sunt minciuni Video
Răzvan Lucescu s-a aflat în centrul unui scandal monstru în Grecia. Antrenorul român a fost eliminat și înjurat de președintele echipei adverse. Sursă foto: Twitter.
ADVERTISEMENT
20-03-2023
07:37

Răzvan Lucescu, eliminat și înjurat de președintele echipei adverse la ultimul meci în Grecia

PAOK a câștigat cu dificultăți meciul din prima etapă a play-off-ului din campionatul Greciei. Echipa antrenată de românul Răzvan Lucescu s-a impus cu 2-1 pe terenul rivalei din oraș Aris într-un meci în care fiul lui Mircea Lucescu a fost eliminat și înjurat de președintele echipei gazdă. 

În minutul 12, Palma a deschis scorul pentru Aris, însă PAOK avea să întoarcă soarta meciului în repriza secundă. Schwab, din penalty, și Zivkovic au adus cele trei puncte lui PAOK, însă ultimele minute ale partidei au fost extrem de tensionate. 

Protagonist în haosul din Salonic a fost Răzvan Lucescu. În primă fază, antrenorul român a fost eliminat pentru că ar fi aruncat cu un obiect în tribune. În momentul în care se pregătea să părăsească suprafața de joc, Răzvan Lucescu a fost înjurat de Thodoros Karipidis. Președintele lui Aris a fost surprins de camerele TV, în timp ce îl înjura pe tehnicianul român. 

„A fost o victorie complicată, am reușit să o obținem într-o atmosferă ostilă. Sper ca echipele din Atena să aibă parte de același tratament când vin aici. Mi s-a spus că am fost eliminat pentru că aș fi aruncat ceva către tribune. 

Ăsta a fost mesajul transmis din camera VAR. Dar astea sunt minciuni! Doar le-am dat înapoi ceva. Știu că atmosfera este nebună în astfel de derby-uri, dar fotbalul are de suferit”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferința de presă. Grație victoriei cu Aris, PAOK a ajuns a acumulat 57 de puncte și se află la cinci în spatele liderului Panathinaikos. Este al 22-lea meci consecutiv în care echipa lui Răzvan Lucescu nu pierde. 

VEZI VIDEO ÎN CARE RĂZVAN LUCESCU ESTE SURPRINS CĂ ARUNCĂ UN OBIECT ÎN TRIBUNĂ

19-03-2023
21:55

Rezultatele partidelor de duminică, 19 martie

SERIE A, etapa 27

  • Sampdoria – Verona 3-1 (Gabbiadini 24, 35, Zanoli 90+8 / Faraoni 88)
  • Fiorentina – Lecce 1-0 (Gallo 27 aut.)
  • AC Torino – Napoli 0-4 (Osimhen 9, 51, Kvaratskhelia 35, Ndombele 68)
  • Lazio – AS Roma 1-0 (Zaccagni 65)
  • – fundașul Ștefan Radu a fost rezervă la gazde
  • Inter – Juventus 0-1 (Kostic 23)

sa

BUNDESLIGA, etapa 25

  • Union Berlin – Eintracht Frankfurt 2-0 (Khedira 53, Behrens 75)
  • Leverkusen – Bayern Munchen 2-1 (Palacios 55 pen., 73 pen. / Kimmich 22)
  • Mainz – Freiburg 1-1 (Onisiwo 90+6 / Doan 55)

bun

LIGUE 1, etapa 28

  • Ajaccio – AS Monaco 0-2 (Ben Yedder 27, Diatta 84)
  • Montpellier – Clermont 2-1 (Wahi 61, 72 / Khaoui 32)
  • Nice – Lorient 1-1 (Laborde 77 / Meite 30)
  • Strasbourg – Auxerre 2-0 (Nyamsi 5, Diallo 85)
  • – portarul Ionuț Radu a fost integralist la oaspeți și a apărat un penalty
  • Troyes – Brest 2-2 (Ripart 34, Rony Lopes 38 / Lees-Melou 30, Del Castillo 74 pen.)
  • PSG – Rennes 0-2 (Toko Ekambi 45, Kalimuendo 48)
  • Reims – Marseille 1-2 (Balogun 13 / Alexis Sanchez 16, 29)

l1

CUPA ANGLIEI, sferturi de finală

  • Sheffield United – Blackburn 3-2 (Gallagher 28 aut., McBurnie 81, Doyle 90+1 / Brereton Doaz 21, Szmodics 60)
  • Brighton – Grimsby 5-0 (Undav 6, Ferguson 51, 70, March 82, Mitoma 90)
  • Manchester United – Fulham 3-1 (Bruno Fernades 75 pen., 90+6, Sabitzer 77 / Mitrovic 50)
19-03-2023
19:49

Inter - Juventus 0-1 (Kostic 23)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Juventus dă marea lovitură și se impune pe terenul lui Inter, scor 1-0, și continuă să spere că poate prinde un loc de Champions League.

Min. 23 – GOOOL Juventus!!! Kostic deschide scorul cu un șut în diagonală. Golul a fost validat și cu ajutorul VAR, care nu a considerat că hențul lui Rabiot a fost intenționat.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Inter – Juventus.

  • Inter: Onana – Darmian, De Vrij, Acerbi – Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco – Lukaku, Martinez. Rezerve: Cordaz, Handanovic – Asllani, Bellanova, Carboni, Correa, D’Ambrosio, Dzeko, Fontanarosa, Gagliardini, Mkhitaryan, Zanotti. Antrenor: Simone Inzaghi.
  • Juventus: Szczesny – Bremer, Gatti, Danilo – De Sciglio, Fagioli, Locatelli, Rabiot, Kostic – Soule – Vlahovic. Rezerve: Perin, Pinsoglio – Barrenechea, Bonucci, Chiesa, Cuadrado, Di Maria, Iling Junior, Paredes, Rugani, Sekulov. Antrenor: Massimiliano Allegri.
19-03-2023
19:41

Încă o victorie pentru Răzvan Lucescu în Grecia

Formația PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, în deplasare, scor 2-1, formația Aris Salonic, în prima etapă a plya-off-ului din campionatul Greciei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Sastre (68) și Zivkovic (75), în timp ce pentru gazde a înscris Palma (12). Trupa tehnicianului român se află pe locul 4 în clasament, cu 57 de puncte, la patru puncte în urma liderului Panathinaikos Atena.

În minutele de prelungire, Răzvan Lucescu a fost eliminat după ce a fost implicat într-un meleu la marginea terenului. În timp ce se îndrepta spre vestiare, antrenorul român a fost abordat de președintele lui Aris, Thodoros Karipidis, iar acesta a fost surprins de camerele TV cum îl înjură pe Lucescu jr.

În conferința de presă, tehnicianul lui PAOK a spus că eliminarea sa a fost nedreaptă. ”A fost o victorie complicată, am reușit să o obținem într-o atmosferă ostilă. Sper ca echipele din Atena să aibă parte de același tratament când vin aici.

Mi s-a spus că am fost eliminat pentru că aș fi aruncat ceva către tribune. Ăsta a fost mesajul transmis din camera VAR. Dar astea sunt minciuni! Doar le-am dat înapoi ceva. Știu că atmosfera este nebună în astfel de derby-uri, dar fotbalul are de suferit”, a declarat Răzvan Lucescu.

19-03-2023
16:30

Manchester United - Fulham 3-1 (Bruno Fernades 75 pen., 90+6, Sabitzer 77 / Mitrovic 50)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Manchester United învinge cu scandal pe Fulham, scor 3-1, și se califică în semifinalele Cupei Angliei.

Min. 90+6 – GOOOL Manchester United!!! Contraatac fulger al ”diavolilor roșii” finalizat de Bruno Fernandes cu un șut violent de la 11 metri.

Min. 77 – GOOOL Manchester United!!! Shaw pătrunde în stânga, centrează în fața porții și Sabitzer marchează cu u execuție fiină cu călcâiul.

Min. 75 – GOOOL Manchester United!!! Bruno Fernandes transformă lovitura de la 11 metri și restabilește egalitatea.

Min. 72 – Arbitrul acordă penalty pentru un henț în careu comis de Willian, după ce a revăzut faza la VAR. Mai mult, ”centralul” îi acordă direct cartonașul roșu brazilianului. Jucătorii lui Fulham protestează vehement, iar arbitrul îl elimină și pe Mitrovic.

Min. 50 – GOOOL Fulham!!! Pereira execută un corner din dreapta, Diop deviază balonul și Mitrovic înscrie din apropiere.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Manchester United – Fulham, din sferturile de finală ale Cupei Angliei.

  • Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Maguire, Martinez, Shaw – McTominay, Sabitzer – Sancho, Bruno Fernandes, Rashford – Weghorst. Rezerve: Butland – Antony, Dalot, Elanga, Fred, Lindelof, Mainoo, Malacia, Pellistri. Antrenor: Erik ten Hag.
  • Fulham: Leno – Tete, Diop, Ream, Robinson – Reed, Palhinha – Reid, Pereira, Willian – Mitrovic. Rezerve: Rodak – Aderabioyo, Cairney, Carlos Vinicius, James, Lukic, Siares, Solomon, Wilson. Antrenor: Marco Silva.
19-03-2023
16:18

Leverkusen - Bayern 2-1 (Palacios 55 pen., 73 pen. / Kimmich 22)

Final de meci – Bayern pierde pe terenul lui Leverkusen, scor 1-2, din două penalty-uri și rămâne la un punct în spatele liderului Borussia Dortmund.

Min. 73 – GOOOL Leverkusen!!! Gazdele mai primesc un penalty și același Palacios îl transformă, dar cu multe emoții.

Min. 55 – GOOOL Leverkusen!!! Palacios restabilește egalitatea din penalty.,

Min. 22 – GOOOL Bayern!!! Kimmich deschide scorul cu un șut de la marginea careului de 16 metri.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Leverkusen – Bayern.

  • Leverkusen: Hradecky – Frimpong, Kossounou, Tapsoba, Hincapie – Palacios, Andrich, Demirbay – Diaby, Wirtz, Adli. Rezerve: Pentz – Azhil, Azmoun, Bakker, Fosu-Mensah, Hlozek, Hudson-Odoi, Sinkgraven, Tah. Antrenor: Xabi Alonso.
  • Bayern: Sommer – Pavard, Upamecano, De Ligt – Cancelo, Kimmich, Goretzka, Davies – Sane – Muller, Mane. Rezerve: Ulreich – Blind, Coman, Gnabry, Gravenberch, Mazraoui, Musiala, Stanisic, Tel. Antrenor: Julian Nagelsmann.
19-03-2023
16:12

PSG - Rennes 0-2 (Toko Ekambi 45, Kalimuendo 48)

Final de meci – PSG are încă un meci de coșmar și pierde acasă cu Rennes, scor 0-2, iar scaunul lui Christophe Galtier se clatină serios.

Min. 48 – GOOOL Rennes!!! Contraatac școală al oaspeților cu Ugochukwu care îi centrează în fața porții lui Kalimuendo și acesta îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 45 – GOOOL Rennes!!! Toko Ekambi primește o pasă superbă peste toată apărarea parizienilor, preia și îl învinge cu un șut sec pe Donnarumma.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul PSG – Rennes.

  • PSG: Donnarumma – Pembele, Danilo Pereira, Bitshiabu, Bernat, Mendes – Verratti, Fabian Ruiz, Vitinha – Messi, Mbappe. Rezerve: Letellier, Sergio Rico – Ekitike, Fernandez, Gharbi, Housni, Lamy, Renato Sanches, Zaire-Emery. Antrenor: Christophe Galtier.
  • Rennes: Mandanda – Spence, Wooh, Theate, Omari, Truffert – Doue, Borigeaud, Ugochukwu, Toko Ekambi – Kalimuendo. Rezerve: Alemdar – Belocian, Gouiri, Majer, Meling, Rodon, Salah, Santamaria, Tait, Traore. Antrenor: Bruno Genesio.
19-03-2023
16:06

Zi mare pentru portarii români

Portarul Ionuț Radu a apărat un penalty în partida pe care echipa sa, AJ Auxerre, a pierdut-o în deplasare, scor 0-2, în fața formației Strasbourg, în etapa a 28-a din Ligue 1.

Internaționalul român a fost integralist și a avut o intervenție excelentă la lovitura de pedeapsă executată de Diallo, în minutul 19, la scorul de 0-1.

O intervenție la fel de importantă a avut și Florin Niță, care a apărat un penalty în meciul pe care echipa sa, Pardubice, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 3-1, în fața formației Teplice, în etapa a 24-a a campionatului Cehiei.

Niță a parat execuția lui Gning în minutul 67, la scorul de 2-1.

18-03-2023
21:50

Rezultatele partidelor de sâmbătă, 18 martie

SERIE A, etapa 27

  • Monza – Cremonese 1-1 (Carlos Augusto 69 / Ciofani 61)
  • – fundașul Vlad Chiricheș este accidentat și nu a jucat la oaspeți
  • Salernitana – Bologna 2-2 (Pirola 7, Dia 64 / Ferguson 11, Lykogiannis 73)
  • Udinese – AC Milan 3-1 (Pereyra 9, Beto 45+5, Ehizibue 70 / Ibrahimovic 45+3 pen.)
  • – portarul Ciprian Tătărușanu a fost rezervă la oaspeți

sa

BUNDESLIGA, etapa 25

  • Augsburg – Schalke 04 1-1 (Maier 51 / Bulter 90+3 pen.)
  • Bochum – RB Leipzig 1-0 (Masovic 48)
  • Hoffenheim – Hertha Berlin 3-1 (Kramaric 24 pen., 37 pen., Bebou 51 / Jovetic 90+2)
  • Stuttgart – Wolfsburg 0-1 (Marmoush 56)
  • Borussia Dortmund – FC Koln 6-1 (Guerreiro 15, Haller 17, 69, Reus 32, 70, Malen 36 / Selke 42)

bun

LIGUE 1, etapa 28

  • Toulouse – Lille 0-2 (Alexsandro 85, Baya 90+10)
  • Lens – Angers 3-0 (Fofana 26, Openda 30, 46)

l1

CUPA ANGLIEI, sferturi de finală

  • Manchester City – Burnley 6-0 (Haaland 32, 35, 59, Alvarez 62, 73, Palmer 68)
18-03-2023
20:22

Alexi Pitu, pasă de gol în victoria lui Bordeaux

Mijlocașul Alexi Pitu a dat o pasă de gol în meciul pe care echipa sa, Girondins Bordeaux, a câștigat-o, pe teren propriu, scor 1-0, în fața formației Olympique Nîmes, în etapa a 28-a din Ligue 2.

Fotbalistul român, care a intrat pe teren în minutul 67, a oferit assist-ul la reușita lui Maja din minutul 81.

Într-un alt meci din etapa a 28-a din liga a doua franceză, echipa Metz, antrenată de Ladislau Boloni, a învins, în deplasare, scor 2-1, formația Quevilly Rouen. Golurile învingătorilor au fost marcate de Maziz (72) și Maiga (80), în timp ce pentru gazde a înscris Camara (90).

În urma acestor rezultate, Girondins Bordeaux se află pe locul în clasament, care asigură promovarea, cu 50 de puncte, în timp ce Metz se află pe poziția a patra, cu 48 de puncte.

18-03-2023
17:14

Manchester City - Burnley 6-0 (Haaland 32, 35, 59, Alvarez 62, 73, Palmer 68)

Final de meci – Manchester City se califică de o manieră impresionantă după o victorie cu 6-0 în fața lui Burnley.

Min. 73 – GOOOL Manchester City!!! Alvarez face și el ”dubla”.

Min. 68 – GOOOL Manchester City!!! Abia intrat pe teren, Palmer duce scorul la 5-0.

Min. 62 – GOOOL Manchester City!!! Alvarez își trece și el numele pe lista marcatorilor.

Min. 59 – GOOOL Manchester City!!! Haaland reușește hattrick-ul și pune la adăpost calificarea.

Min. 35 – GOOOL Manchester City!!! Foden scapă în partea stângă, centrează în fața porții și același Haaland îndeplinește o simplă formalitate.

Min. 32 – GOOOL Manchester City!!! Bine lansat pe culoar de Alvarez, Haaland înțeapă balonul pe lângă portarul Peacock-Farrell.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul Manchester City – Burnley din sferturile de finală ale Cupei Angliei.

  • Manchester City: Ortega – Walker, Ruben Dias, Laporte, Lewis – Mahrez, Rodri, De Bruyne – Foden, Haaland, Alvarez. Rezerve: Ederson – Akanji, Ake, Gomez, Grealish, Gundogan, Palmer, Phillips, Stones. Antrenor: Josep Guardiola.
  • Burnley: Peacock-Farrell – Roberts, Al Dakhil, Beyerm Maatsen – Gudmundsson, Cullen – Vitinho, Tella, Zaroury – Foster. Rezerve: Muric – Barnes, Bastien, Benson, Cork, Dervisoglu, Obafemi, Taylor, Twine. Antrenor: Vincent Kompany.
18-03-2023
17:09

O nouă victorie pentru Bogdan Andone în Cipru

Echipa Apollon Limassol, antrenată de Bogdan Andone, a învins, pe teren propriu, scor 3-1, formația Omonia Nicosia, în etapa a 2-a a play-off-ului din campionatul Ciprului.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ekpolo (14), Pittas (45, penalty) și Warda (84), în timp ce pentru oaspeți a înscris Tajouri (18). Trupa tehnicianului român se află pe locul 5 în clasament, cu 50 de puncte, la 11 puncte în urma liderului APOEL Nicosia.

18-03-2023
14:33

Înfrângere pentru Mircea Lucescu

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, scor 0-1, de formația Zorya Luhansk, în etapa a 18-a a campionatului Ucrainei.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Guerrero (83). Trupa tehnicianului român se află pe locul 4 în clasament, cu 33 de puncte, la 6 puncte în spatele liderului Șahtior Donețk, care are și două jocuri mai puțin disputate.

18-03-2023
12:42

Ianis Hagi, doar rezervă la Rangers

Mijlocașul Ianis Hagi, a cărui neconvocare la echipa națională a provocat un scandal imens, a fost doar rezervă în partida pe care echipa sa, Rangers, a câștigat-o, în deplasare, scor 4-2, în fața formației Motherwell, în etapa 29 din campionatul Scoției.

În locul internaționalului român, Michael Beale l-a preferat pe Ryan Kent. De altfel, doar într-o singură partidă de la revenirea după accidentare, Ianis Hagi a fost trimis pe teren încă din primul minut.

Se întâmpla în meciul din optimile Cupei Scoției, când fotbalistul de 24 de ani era schimbat la pauză. În ultimele trei partide ale lui Rangers, Ianis Hagi a jucat în total 28 de minute. 

17-03-2023
22:18

Rezultatele înregistrate vineri, 17 martie, în Europa

SERIE A, etapa 27

  • Sassuolo – Spezia 1-0 (Berardi 71 pen.)
  • Atalanta – Empoli 2-1 (De Roon 58, Hojlund 86 / Ebuehi 44)

BUNDESLIGA, etapa 25

  • Monchengladbach – Werder Bremen 2-2 (Thuram 48, Neuhaus 73 / Ducksch 65, 89)

LIGUE 1, etapa 28

  • Lyon – FC Nantes 1-1 (Lacazette 24 / Lukeba 2 aut.)

Weekendul european va fi unul mai scurt în această săptămână, mai precis începe vineri, 17 martie, și se încheie duminică, 19 martie și nu luni, cum se obișnuia. Asta pentru că de la începutul săptămânii viitoare se intră în faza primelor două etape din preliminariile EURO 2024, cu meciuri care vor începe de joi, 23 martie. Cele mai interesante partide vor fi în Serie A, dar sunt destule alte meciuri care merită tratate cu atenție și în Ligue 1 sau Bundesliga.

Lazio – AS Roma, Inter – Juventus, Leverkusen – Bayern Munchyen și PSG – Rennes sunt cele mai tari jocuri din weekend european 17-19 martie

Ca de obicei, atunci când este weekend în campionatele de top ale Europei, așa cum sunt Serie A, Bundesliga și Ligue 1, avem o mulțime de meciuri interesante pe care le putem urmări. Serie A vine cu două oferte foarte tari, de nerefuzat, derby-ul capitalei Italiei, Lazio – AS Roma, și Inter – Juventus. Dar sigur, nici AC Torino – Napoli sau Udinese – AC Milan nu trebuie ratate.

ADVERTISEMENT

În Bundesliga, oriunde joacă liderul Bayern Munchen, care de zece ani nu a mai lăsat pe cineva să ia un titlu, este meci interesant. Acum, acest lucru se petrece pe tărâmul „farmaciștilor” de la Bayer Leverkusen. Borussia Dortmund se poate ocupa total de campionat, după eliminarea din Champions League și joacă acasă cu FC Koln. Liderul din Ligue 1, PSG, și el out din Champions League, are o vizită periculoasă, pe cei de la Rennes.

Vineri, 17 martie

SERIE A, etapa 27

  • ora 19:30 Sassuolo – Spezia
  • ora 21:45 Atalanta – Empoli

BUNDESLIGA, etapa 25

  • ora 21:30 Monchengladbach – Werder Bremen

LIGUE 1, etapa 28

  • ora 22:00 Lyon – FC Nantes

Sâmbătă, 18 martie

SERIE A, etapa 27

  • ora 16;00 Monza – Cremonese
  • ora 19:00 Salernitana – Bologna
  • ora 21:45 Udinese – AC Milan

BUNDESLIGA, etapa 25

  • ora 16:30 Augsburg – Schalke 04
  • ora 16:30 Bochum – RB Leipzig
  • ora 16:30 Hoffenheim – Hertha Berlin
  • ora 16:30 Stuttgart – Wolfsburg
  • ora 19:30 Borussia Dortmund – FC Koln
ADVERTISEMENT

LIGUE 1, etapa 28

  • ora 18:00 Toulouse – Lille
  • ora 22:00 Lens – Angers

Duminică, 19 martie

SERIE A, etapa 27

  • ora 13:30 Sampdoria – Verona
  • ora 16:00 Fiorentina – Lecce
  • ora 16:00 AC Torino – Napoli
  • ora 19:00 Lazio – AS Roma
  • ora 21:45 Inter – Juventus

BUNDESLIGA, etapa 25

  • ora 16:30 Union Berlin – Eintracht Frankfurt
  • ora 18:30 Leverkusen – Bayern Munchen
  • ora 20:30 Mainz – Freiburg
ADVERTISEMENT

LIGUE 1, etapa 28

  • ora 14:00 Ajaccio – AS Monaco
  • ora 16:00 Montpellier – Clermont
  • ora 16:00 Nice – Lorient
  • ora 16:00 Strasbourg – Auxerre
  • ora 16:00 Troyes – Brest
  • ora 18:00 PSG – Rennes
  • ora 21:45 Reims – Marseille

Cine transmite la TV meciurile Lazio – AS Roma, Inter – Juventus, Leverkusen – Bayern Munchen și PSG – Rennes în weekend european 17-19 martie

Avem un weekend bogat în evenimente pe micul ecran în perioada 17-19 martie, cu nu mai puțin de opt meciuri în direct din Serie A, cinci din Bundesliga și patru din Ligue 1. Lor li se adaugă și partide din Premier League și din La Liga, cu siguranță astfel numărul de live-uri la ofertă ajungând la minim 25 de partide.

ADVERTISEMENT

Evident, meciurile cap de afiș din acest weekend, 17-19 martie, nu puteau lipsi din oferta niciuneia dintre cele trei televiziuni. Astfel Lazio – AS Roma, Inter – Juventus, Leverkusen – Bayern Munchen și PSG -Rennes sunt și la Digi Sport și la Orange Sport și la Prima Sport. Mai sunt de urmărit AC Torino – Napoli și Udinese – AC Milan în Serie A, Monchengladbach – Werder Bremen, Borussia Dortmund – FC Koln și Union Berlin – Eintracht Frankfurt în Bundesliga sau Ajaccio – AS Monaco și Reims – Marseille în  Ligue 1.

Vineri, 17 martie

  • ora 19:30 Sassuolo – Spezia (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 4)
  • ora 21:30 Monchengladbach – Werder Bremen (Prima Sport 4)
  • ora 21:45 Atalanta – Empoli (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)

Sâmbătă, 18 martie

  • ora 16:00 Monza – Cremonese SERIE A, etapa 27 (Prima Sport 4)
  • ora 19:30 Borussia Dortmund – FC Koln BUNDESLIGA, etapa 25 (Digi Sport 4)
  • ora 21:45 Udinese – AC Milan SERIE A, etapa 27 (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 22:00 Lens – Angers LIGUE 1, etapa 28 (Orange Sport 4, Prima Sport 4)

Duminică, 19 martie

  • ora 13:30 Sampdoria – Verona (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 3)
  • ora 14:00 Ajaccio – AS Monaco (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 4)
  • ora 16:00 AC Torino – Napoli (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 4)
  • ora 16:30 Union Berlin – Eintracht Frankfurt (Digi Sport 4, Orange Sport 4)
  • ora 18:00 PSG – Rennes (Digi Sport 4, Orange Sport 3)
  • ora 18:30 Leverkusen – Bayern Munchen (Digi Sport 4, Prima Sport 4)
  • ora 19:00 Lazio – AS Roma (Digi Sport 3, Orange Sport 3, Prima Sport 3)
  • ora 20:30 Mainz – Freiburg (Prima Sport 4)
  • ora 21:45 Inter – Juventus (Digi Sport 2, Orange Sport 2, Prima Sport 2)
  • ora 21:45 Reims – Marseille (Digi Sport 4, Orange Sport 4, Prima Sport 3

Lazio – AS Roma, un derby pentru top 4, Bayern nu mai vrea surprize neplăcute

Lazio – AS Roma va fi partida care va pune serios la lucru forțele de ordine din capitala Italiei. Vor fi mobilizate suplimentar importante dispozitive, pentru că istoricul conflictelor dintre suporteri e unul cu CV bogat în sens negativ. Ambele echipe vor victoria pentru că au obiectiv comun un loc în primele patru.

Inter – Juventus este un alt meci de mare tradiție din fotbalul italian, milanezii venind după o spectaculoasă calificare în sferturile de finală ale Champions League. Juventus este în formă foarte bună și poate pune mari probleme.

În Bundesliga, Bayern a avut mereu parte de meciuri interesante cu goluri multe la Leverkusen. În Ligue 1, PSG e într-un moment dificil la vizita unui Rennes care îi poate face destule neplăceri.

AC Milan, deplasare dificilă la Udine, Reims a pus gând rău OM-ului, țapii din Koln vin la Dortmund în weekendul european 17-19 martie

În afara celor patru meciuri prezentate mai pe larg mai sunt destule partide care merită urmărite cu atenție. AC Milan joacă la Udine și, după prestația mult sub așteptări cu Salernitana, deplasarea în Friuli nu se anunță deloc una lejeră pentru rosoneri. Ei riscă serios să nu termine pe unul dintre primele patru locuri.

Ocupanta locului secund din Ligue 1, Marseille, are parte de un examen dificil, o deplasare la Reims, pentru că echipa locală are o parte de sezon fabuloasă în 2023, fiind extrem de greu de învins. În Germania, avem un meci de tradiție la Dortmund, unde vin „țapii” din Koln, care nu o dată au produs surprize în fața „galben-negrilor”.

ADVERTISEMENT