Sport

Wisla Plock – Dinamo 26-28, în etapa 8 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Victorie pentru băieții lui Xavier Pascual. Video

Wisla Plock - Dinamo 26-28, în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, după un meci controlat de băieții lui Xavi Pascual.
01.12.2022 | 21:18
Wisla Plock  Dinamo 2628 in etapa 8 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Victorie pentru baietii lui Xavier Pascual Video
Wisla Plock - Dinamo Live stream ora 19:45 în etapa 8 din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. Dulăii vor să repete victoria de la Bucureşti. Foto: Dinamo Facebook
ADVERTISEMENT
01-12-2022
17:46

Wisla Plock - Dinamo 26-28

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.60: Final de meci cu victorie pentru Dinamo, care acumulează 9 puncte, tot atâtea câte are și Magdeburg.

Min.50: Bucureștenii reușesc să se desprindă la trei goluri cu 10 minute înainte de final.

Min.40: Dinamo conduce cu un gol după 40 de minute.

Min.30: La pauză este egalitate, 12-12, după o repriză consistentă a echipei române.

Min.20: Dinamo profită de inspirația lui Ghedbane și conduce cu 8-7 după 20 de minute.

Min.14: Gazdele trec pentru prima dată în avantaj, 5-4.

Min.10: Dinamo conduce cu 4-3. Prestație excelentă a portarului Ghedbane, care a parat un 7 metri și 5 acțiuni în situație de unu la unu.

Min.5: Start perfect pentru Dinamo, care nu a primit gol în primele 5 minute. Și conduce cu 2-0.

Min.1: Start meci.

Meciul Wisla Plock – Dinamo are loc joi, 1 decembrie, cu începere de la ora 19:45, în etapa a 8-a din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin. La încheierea primei părţi a fazei grupelor polonezii ocupă locul 6, ultimul care duce în play-off, cu 5 puncte, iar Dinamo se află pe locul 4, cu 7 puncte.

Unde se joacă meciul Wisla Plock – Dinamo

Confruntarea Wisla Plock – Dinamo se desfăşoară joi, 1 decembrie, de la ora 19:45 în Orlen Arena din Plock, o sală cu 5500 de locuri care de obicei se umple pe trei sferturi la meciurile normale şi devine neîncăpătoare la partidele importante din cupele europene.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă meciul cu Dinamo se înscrie în a doua categorie, pentru că vorbim despre o partidă din Liga Campionilor la handbal masculin şi câinii trebuie să se aştpete la o atmosferă electrizantă. Vor fi prezenţi la meci şi până în o sută de suporteri dinamovişti, dar le va fi foarte greu să facă faţă vacarmului polonez.

Cine transmite la TV partida Wisla Plock – Dinamo

Partida Wisla Plock – Dinamo se joacă joi, 1 decembrie, de la ora 19:45, în Orlen Arena din localitatea poloneză, în etapa a 8-a, prima a returului, din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin şi este televizată în direct pe programele Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 2. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Antrenorul bucureştenilor, Xavier Pascual vrea ca echipa sa să joace la obţinerea celor trei puncte, să aibă curaj şi să încerce să impună ritmul acestei partide, după ce câinii au obţinut la Zagreb primul succes extern din această ediţie a grupelor de Liga Campionilor. Dinamo mai are un egal, 38-38, pe terenul danezilor de la GOG.

Cine este Wisla Plock, adversara dinamoviștilor din Liga Campionilor la handbal masculin

Orlen Wisła Płock este un club profesionist de handbal masculin cu sediul în Płock, în centrul Poloniei, fondat în 1964. Clubul joacă în Superliga poloneză. De șapte ori a ieșit campion al Poloniei și de unsprezece ori câștigător al Cupei Poloniei. Antrenorul echipei este spaniolul Xavi Sabate. Așadar vom avea un duel tactic între Xavier de la Dinamo și Xavi de la Wisla.

ADVERTISEMENT

În actualul lot figurează nu mai puțin de 13 jucători străini, printre care și primul japonez din handbalul din Polonia, Kosuke Yasuhira. Cei mai mulți sunt croați, cinci la număr, urmați de spanioli, patru. Wisla are și trei jucători din lotul Poloniei: extrema stângâ Przemysław Krajewski, interul Dawid Dawydzik și pivotul Michal Dsazek.

Cote la pariuri la jocul Wisla Plock – Dinamo

Cotele la pariuri la acest meci au indicat mult timp o line oarecum echilibrată, cu victorie gazdele la 1,90 şi Dinamo la 2,50, dar în ultimele ore dinaintea jocului a scăzut cota gazdelor până la 1,75 şi a crescut evident cea a bucureştenilor la 3,20. Şansă dublă X2 are acum cotă de 2,25 deloc rea, ţinând cont că Dinamo a jucat destul de bine cu polonezii de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Sunt două meciuri jucate între cele două echipe pe terenul polonezilor, evident tot în grupele Ligii Campionilor. Dinamo a făcut egal ultima dată, în 2019, scor 26-26 dar cu un an înainte deşi a condus cea mai mare parte a jocului a pierdut pe final cu 29-28., pe atunci Valentin Ghionea jucând în tricoul celor de la Wisla Plock. Dinamo are acum dopingul moral după ce s-a impus cu un meci în urmă cu 32-27 la Bucureşti.

ADVERTISEMENT