News

Wizz Air lansează primele zboruri low-cost din Europa spre Abu Dhabi. Două rute vor fi din România

03.05.2020 | 10:22
Wizz Air lanseaza primele zboruri lowcost din Europa spre Abu Dhabi Doua rute vor fi din Romania
Compania aeriană Wizz Air lansează primele zboruri low-cost din Europa spre capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi
ADVERTISEMENT

Compania aeriană Wizz Air lansează primele zboruri low-cost din Europa spre capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi.

Wizz Air lansează primele zboruri low-cost din Europa spre Abu Dhabi

Wizz Air a anunțat duminică printr-un comunicat de presă că lansează primele zboruri low-cost din Europa spre Abu Dhabi, iar două dintre acestea sunt legate de România.

ADVERTISEMENT

Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta și București din iunie 2020 și cu Cluj-Napoca, Katowice și Sofia din septembrie 2020, cu condiția reluării activităților de aviație în țările respective.

Astfel, tarifele pentru toate cele cinci rute vor începe de la 59,99 de euro, iar datele de lansare a primelor zboruri sunt următoarele: 3 iunie – București și Budapesta, 15 septembrie – Katowice și Sofia și 16 septembrie – Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Zilele de zbor pentru fiecare rută

Zborurile pe ruta București – Abu Dhabi se vor face până la 30 septembrie în zilele de miercuri și duminică, iar după această dată în zilele de marți, joi și sâmbătă. Cele care leagă Cluj-Napoca de capitala EAU se vor efectua miercurea și duminica.

Pe ruta Budapesta – Abu Dhabi se va zbura miercuri și duminică până la 30 septembrie, iar după lunea, miercurea și vinerea. Legătura cu Katowice se va face marțea și sâmbăta până la 24 octombrie, și după această dată lunea și vinerea. Zborurile cu Sofia vor avea loc marțea și sâmbăta.

ADVERTISEMENT

Se intenționează ca Wizz Air să se concentreze pe stabilirea rutelor către piețele unde compania are deja operațiuni cu o creștere importantă, respectiv Europa Centrală, de Est și de Vest, dar și subcontinentul indian, Orientul Mijlociu și Africa, pe termen lung.

Compania aeriană a anunțat recent mai multe măsuri suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Măsurile sunt ușor de urmat și ajută la asigurarea celor mai bune condiții sanitare.

ADVERTISEMENT

Răzvan Pascu, antreprenor şi consultant în marketing turistic, a dat un interviu amplu pentru FANATIK în care a declarat că se preconizează că liniile aeriene vor avea venituri mai mici cu aproximativ 300 miliarde de dolariîn 2020 comparativ cu 2019.

ADVERTISEMENT
Tags: