Sport

Wrexham își face echipă de Premier League. Echipa lui Ryan Reynolds și Rob McElhenney vrea să dea lovitura cu Gareth Bale. Video

Wrexham, echipa deținută de Ryan Reynolds și Rob McElhenney, vrea să îl transfere pe Gareth Bale. Echipa patronată de cei doi actori a promovat în liga a patra din Anglia.
26.04.2023 | 00:44
Wrexham isi face echipa de Premier League Echipa lui Ryan Reynolds si Rob McElhenney vrea sa dea lovitura cu Gareth Bale Video
Gareth Bale ar putea reveni în fotbal la Wrexham. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Wrexham, clubul de fotbal din Țara Galilor deținut de actorii Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a promovat în liga a patra engleză (League Two) după victoria cu Boreham Wood, scor 3-1. După 45 de etape, Wrexham a adunat 110 de puncte și a promovat direct în al patrulea eșalon al fotbalului din Anglia.

Wrexham vrea să-l transfere pe Gareth Bale. Fostul fotbalist de la Real Madrid este retras din activitate

Obiectivul echipei este să ajungă în Premier League, iar cei doi patroni ai echipei au început deja demersurile. Rob McElhenney a postat un mesaj pe Twitter prin care și-a manifestat interesul pentru transferul lui Gareth Bale. Fostul internațional galez s-a retras din fotbal la începutul anului.

ADVERTISEMENT

„Bună, Rob, felicitări pentru promovare și pentru toate succesele tale cu Wrexham”, i-a transmis Gareth Bale lui Rob McElhenney, iar răspunsul coproprietarului de la Wrexham a fost unul savuros. „Hei, Gareth Bale!

Hai să jucăm un meci de golf împreună, unde vom petrece 4 ore în care cu siguranță nu o să încerc să te conving să revii în fotbal și să petreci un sezon magic”, a fost mesajul actorului pe Twitter. Gareth Bale s-a retras la începutul anului 2023 din fotbal după ce a cucerit titlul cu Los Angeles în MLS.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist a jucat de-a lungul carierei pentru Southampton, Tottenham și Real Madrid. Alături de „galactici”, Gareth Bale a cucerit de 5 ori Liga Campionilor.

Wrexham își face echipă de Premier League. Ben Foster și-ar fi prelungit contractul

Gareth Bale nu ar fi primul fotbalist care își reia activitatea la Wrexham după ce a anunțat că se retrage. Ben Foster, fostul portar al celor de la Manchester United, a venit începând din luna martie în lotul echipei din Țara Galilor pentru a suplini accidentările din rândul portarilor.

ADVERTISEMENT

După 7 meciuri în tricoul lui Wrexham, Ben Foster s-ar fi înțeles cu Ryan Reynolds și Rob McElhenney pentru a mai îmbrăca pentru încă un sezon tricoul echipei galeze. „Ai mai fost aici”, i-a transmis Reynolds portarului englez după promovarea lui Wrexham în liga a 4-a.

„O voi face din nou la anul”, a fost replica lui Ben Foster care a mai evoluat pentru Wrexham în 2005. „Gata, avem un acord verbal”, a mărturisit Reynolds, după care l-a îmbrățișat pe fostul portar de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Rob McElhenney și Ryan Reynolds au parte de succes la conducerea lui Wrexham

Rob McElhenney și Ryan Reynolds, cei doi actori de la Hollywood, și-au asigurat în urmă cu doi ani deținerea completă a clubului de fotbal Wrexham. Cei doi artiști se bucură de succes la conducerea clubului galez, după ce au investit enorm.

Fanii lui Wrexham au urmărit conversația dintre Gareth Bale și patronii clubului și l-au implorat pe fostul fotbalist să revină în activitate. Reynolds și McElhenney au urmărit din tribună meciul la finalul căruia Wrexham a promovat în liga a patra engleză. În 2021, cei doi actori au preluat echipa din Țara Galilor pentru suma de 2,5 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT
Tags: